Mask Acne Gel 30 ml

Mask Acne Gel 30 ml

6425878700144
In stoc
96,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.
MASK GEL este un agent cheratolitic eficient, care inglobeaza efectele tretinoinului si acidului glicolic intr-o baza de gel pentru un tratament mai eficient al comedoanelor inchise si deschise.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

CE ESTE MASK GEL?
MASK GEL este un produs cheratolitic, indicat in terapia locala a acneei vulgare asociata cu leziuni non-inflamatorii (comedoane si microcomedoane).
Datorita compozitiei sale, MASK gel este si prima recomandare a ghidurilor international pentru mentinerea rezultatelor terapeutice si profilaxia recidivelor.
PRINCIPII ACTIVE: Tretinoin 0,02%, Acid Glicolic 4% , Polivinil A.0,2%
ACTIUNE
Tretinoin 0,2%: in concentratie optima pentru un profil de siguranta si tolerabilitate ridicat, este un derivat al vitaminei A extrem de utilizat in acnee datorita eficientei demonstrate clinic in tratamentul leziunilor non inflamatorii. Are un puternic efect cheratolitic si este eficient in tratarea comedoanelor si microcomedoanelor prin inhibarea activitatii glandelor sebacee, reducerea hiperkeratinizarii foliculare si eliberarea canalului pilosebaceu obstructionat. Prin mecanisme necunoscute, reduce numarul si adezivitatea keratinocitelor cu greutate molaculara mare si stimuleaza regenerarea keratinocitelor cu greutate moleculara mica, normalizand descuamarea anormala a pielii si crescand eficienta tratamentelor locale cu care se asociaza (de ex. antibioticele)
Acid Glicolic 4%: cel mai utilizat acid alfa hidroxilic (AHA) in tratamentul acneei datorita actiunii sale cheratolitica si actioneaza in sinergie cu tretinoinul pentru exfolierea corneocitelor si eliberarea mai rapida a canalului pilosebaceu. Totodata stimuleaza regenerarea epidermului si previne dezvoltarea cicatricelor post-acneice.
Polivinil A. 0,2%: formeaza o membrana non-ocluziva care protejeaza pielea de contaminarea bacteriana, reechilibreaza nivelul PH-ului natural al pielii si creaza la nivelul epidermului un mediu nefavorabil pentru dezvoltarea si proliferarea bacteriilor patogene. In plus dupa uscare inglobeaza principiile active si nu permite absorbtia lor la nivel sistemic, contribuind asadar la cresterea profilului de siguranta si tolerabilitate a tratamentului.
TOLERANTA SI SIGURANTA TRATAMENTULUI
MASK nu contine parfum sau alcool etilic care pot irita tegumentul. In plus dozarea echilibrata a principiilor active determina o complianta mai mare a tratamentului si previne riscul de supradozare.
AVERTIZARI
Evitati expunerea directa la soare si raze UV imediat dupa aplicare. Nu lasati produsul la indemana copiilor. Nu au fost efectuate studii pe produs in timpul sarcinii, nu este recomandata administrarea in aceasta perioada. Consultati medicul in caz de utilizare prelungita sau hipersensibilitate cunoscuta la unul din componentele produsului.
CONTRAINDICATII
Studiile de permeabilitate cutanata efectuate in cadrul Departamentului de stiinte Farmaceutice din cadrul Universitatii de Studii din Milano au demonstrat ca, datorita alcoolului polivinilic din compozitie, niciuna din componentele produsului nu penetreaza in mod semnificativ bariera cutanata, iar studiile de citotoxicitate prin metoda contactului direct, de sensibilizare alergica si iritatie cutanata nu au evidentiat nici o contraindicatie pentru utilizarea produsului.
 
DOZARE SIGURA SI EFICIENTA
MASK gel este ambalat intr-un flacon cu sistem airless, care permite mentinerea principiilor active intacte chiar si o perioada mai indelungata dupa deschidere.
Flaconul este dotat cu un dozator care elibereaza o cantitate de 0,25 ml la fiecare apasare, asigurand in acest mod cantitatea optima necesara pentru tratament si evitand dispersarea produsului. Pentru tratamentul intregii fete este suficienta o cantitate de 0,75 ml de produs, care se obtine prin apasarea de trei ori a dozatorului.
INSTRUCTIUNI DE ADMINISTRARE
1 aplicare/zi seara, doar pe zonele ce necesita tratamentul, distribuind gelul uniform, apoi indepartati dimineata produsul printr-o curatare obisnuita.
Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte