Ivatherm IVAPUR Gel Exfoliant piele...

Ivatherm IVAPUR Gel Exfoliant piele sensibila, mixta sau grasa 100ml

5943076000657
Ultimele produse in stoc
67,50 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Gelul exfoliant IVAPUR, pentru piele sensibila, grasa sau mixta, elimina impuritatile si celulele moarte, avand o foarte buna toleranta

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Gelul exfoliant IVAPUR, pentru piele sensibila, grasa sau mixta, elimina impuritatile si celulele moarte, avand o foarte buna toleranta. Exfolierea delicata a straturilor de celule moarte, fara a produce iritatii sau sensibilizarea pielii, pregateste tenul pentru aplicarea eficienta a cremei de ingrijire, previne inflamatiile si confera tenului un aspect luminos si uniform.
MOD DE UTILIZARE
Se aplica, o data sau de doua ori pe saptamana, o cantitate mica de gel pe fata umeda, folosind varful degetelor. Se maseaza circular, insistand pe zona T. Apoi se clateste din abundenta cu apa calda si se usuca fata, tamponand cu un prosop curat.
COMPOZITIE SI PROPRIETATI
Microparticulele exfoliante curata pielea printr-o exfoliere blanda (actiune mecanica), dar eficienta. Impuritatile si celulele moarte sunt astfel eliminate. 
Acidul glicolic este cea mai mica molecula din clasa AHA, penetreaza pielea mai eficient decat orice alt AHA, actionand in profunzime. Stimuleaza reinnoirea celulara si oxigenarea tesutului.
Zincidone® este un complex cu actiune dubla: Zn (un oligoelement cu rol esential in sinteza proteica si diviziunea celulara) normalizeaza secretia de sebum si are actiune antibacteriana, iar acidul L-pirolidon carboxilic (L-PCA) creste biodisponibilitatea Zn, sporind eficienta acestuia si reface functia de bariera a pielii, avand si rol hidratant.
Apa termala Herculane are proprietati calmante si antiiritante asupra pielii sensibile.
Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte