Walmark Urinal x 150ml Sirop

Walmark Urinal x 150ml Sirop

8596024006910
In stoc
75,50 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Urinal® Sirop conține un ingredient activ important numit NutriCran™, Vaccinium macrocarpon – concentrat uscat din suc de merișor. Merișorul reprezintă o sursă bogată de bioflavonoide, compuși fenolici și alte substanțe naturale.

 

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Indicaţii:
  • Merișorul reprezintă o sursă bogată de bioflavonoide, compuși fenolici și alte substanțe naturale.
  • Merișorul conține antioxidanți naturali, care ajută la protecția celulelor și țesuturilor de radicali liberi.
  • Urinal Sirop poate fi administrat copiilor de peste 1 an, adolescenților și adulților.

UrinalSirop conține un ingredient activ important numit NutriCran™, Vaccinium macrocarpon – concentrat uscat din suc de merișor. Merișorul reprezintă o sursă bogată de bioflavonoide, compuși fenolici și alte substanțe naturale. Merișorul conține antioxidanți naturali, care ajută la protecția celulelor și țesuturilor de radicali liberi.Cantitatea de extract aferentă porției zilnice maxime (15 ml) corespunde unei cantități minime de 37 500 mg de fructe de merișor. Urinal® Sirop poate fi administrat copiilor de peste 1 an, adolescenților și adulților.

Urinal® Sirop nu este un înlocuitor al tratamentului cu antibiotice. În situaţia infecţiilor acute, tratate cu antibiotice,  Urinal® Sirop poate fi folosit în paralel cu acestea.

Urinal Sirop poate fi administrat copiilor de peste 1 an.

Compoziţie
Porția zilnică recomandată conţine: Greutate/ 5 ml

NutriCran™ (Vaccinium macrocarpon) concentrat uscat din suc de merișor;

conține: min. 5 mg proantocianidoli în 5 ml

500,0 mg
Dozare

5 ml pentru copii cu vârstă cuprinsă între 1-3 ani, 10 ml pentru copii cu vârstă cuprinsă între 3-12 ani,  15 ml pentru copii de peste 12 ani și adulți. Urinal Sirop poate fi administrat în asociere cu tratamentul cu antibiotice.

Cantitatea de extract aferentă porției zilnice maxime (15 ml) corespunde unei cantități de 37500 mg de fructe proaspete de merișor.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte