Gerovital H3 Derma+ Crema antirid...

Gerovital H3 Derma+ Crema antirid contur ochi 15ml

5943000084647
In stoc
39,50 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.
Reduce ridurile, confera luminozitate.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Crema este special dezvoltată pentru îngrijirea zonei sensibile din jurul ochilor. Principiile active asociate asigură sinergism de acţiune în trei direcţii: diminuarea ridurilor profunde, a ridurilor de expresie şi diminuarea cearcănelor.

Prin compoziţia sa, crema reface structura hidro-lipidica a pielii, din care rezultă că pierderile de apă transepidermale sunt diminuate. Prin Aquaxyl se refac rezervele de apă la nivelul dermului. Are un efect hidratant complex, intervenind în homeostazia apei la nivelul pielii.

Hipoalergenic. Fără parabeni.
Matrixyl synthe’6 creşte densitatea dermului şi fermitatea acestuia. Este stimulată, cantitativ şi calitativ, în special sinteza colagenului I, colagenului IV şi a fibronectinei.

Sepiliftul asigură pielii hidratare de lungă durată, efecte antirid, lift intens şi de tonifiere.

Squalanul şi untul sheea - compensează deficitul de lipide al tenurilor uscate şi cu tendinţă de uscare. Aquaxylul are o acțiune complexă: optimizează rezervele dermice de apă, crește producția de ceramide, stimulează sinteza de proteine.

Vitaminele A şi E protejează împotriva proceselor oxidative distructive şi degenerative.

Extractul Gatuline are efect de relaxare a musculaturii care contractă pielea, diminuând ridurile, în special cele de expresie.

Haloxylul are un efect corector şi reparator asupra cearcănelor.
 
Mod de utilizare:
Se foloseşte dimineaţa şi seara, după demachiere
 
Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte