Avene Cicalfate Emulsie Reparatoare...

Avene Cicalfate Emulsie Reparatoare Post-interventii 40ml

Stoc epuizat
66,00 lei
cu TVA
Emulsie special adaptata pentru calmarea iritatiilor, a rosetii si sa diminueze senzatia de arsura a pielii adultului, in urma unei interventii dermatologice superficiale.


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Avene Cicalfate Emulsie reparatoare post-interventii.

Aceasta emulsie este special adaptata pentru calmarea iritatiilor, a rosetii si sa diminueze senzatia de arsura a pielii adultului, in urma unei interventii dermatologice superficiale.

Sucralfatul micronizat, un ingredient unic favorizeaza regenerarea pielii. Asocierea sulfatului de cupru si sulfatului de zinc reduce riscul proliferarii bacteriene.

Bogata in Apa termala Avene, Cicalfate Post-Act emulsie reparatoare calmeaza epiderma fragila. Textura sa lejera se aplica usor si devine transparenta la aplicare.

Este foarte bine tolerata, repara, calmeaza si hidrateaza pielea.

Mod de utilizare:

Aplicati de cel putin doua ori pe zi, pe pielea curatata si uscata, imediat dupa interventia dermatologica. Continuati aplicarea pana la regenerarea completa a pielii. Produs special conceput in vederea minimizarii riscurilor de reactii alergice.

Fara parfum. Fara parabeni.
Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

S-ar putea sa-ti placa

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte