Visilife Health 30 capsule

Visilife Health 30 capsule

3800221100186
Stoc epuizat
67,00 lei
cu TVA

Visilife Health este de 47 de ori mai puternic decât uleiul de peşte şi de 34 de ori mai puternic decât coenzima Q10. Are o eficienţă mult mai mare şi asigură rezultate mult mai bune chiar în doze extrem de mici


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Visilife Health este de 47 de ori mai puternic decât uleiul de peşte şi de 34 de ori mai puternic decât coenzima Q10*. Neobişnuitul produs Omega-3 conţine Krill Oil (KO) – ulei pur ecologic, obţinut din creveți antarctici (krill).
Visilife Health are o eficienţă mult mai mare şi asigură rezultate mult mai bune chiar în doze extrem de mici. Acest lucru se datorează formulei sale naturale, în care acizii graşi Omega-3 sunt de acelaşi tip cu celulele din organismul uman.
S-au efectuat numeroase studii clinice care arată următoarele efecte ale produsului:
Visilife HEALTH (ulei de krill) reduce colesterolul și trigliceridele, și le menține în limite normale. Reduce nivelul colesterolului „rău” (LDL) și mărește nivelul colesterolului „bun” (HDL). Eficiența produsului Visilife HEALTH este de 7 ori mai mare decât uleiul de pește, chiar și în doze zilnice mici*. 
Numeroase studii clinice sunt dovada efectelor benefice ale acizilor grași Omega-3 asupra sănătății inimii. Datorită acizilor grași unici Omega-3 din compoziția sa, Visilife HEALTH contribuie la funcționarea inimii și la menținerea tensiunii arteriale în limite normale. Având în vedere activitatea anticoagulantă a acizilor grași Omega-3, Visilife HEALTH este, de asemenea, potrivit persoanelor predispuse formării de cheaguri (trombilor) în sânge.
Durerea și rigiditatea la nivelul articulațiilor scad semnificativ după administrarea de Visilife Health*. Se îmbunătățește mobilitatea. Rezultatele arată, de asemenea, o scădere semnificativă a inflamării articulațiilor, benefică în special pentru persoanele care suferă de osteoartrită și artrită reumatoidă
Administrarea de Visilife HEALTH îmbunătățește memoria și puterea de concentrare*. Mărește capacitatea la efort fizic și mental. Reduce senzația de oboseală și epuizare. Toate acestea se datorează acizilor grași Omega-3, care sunt un element structural esențial al celulelor creierului uman.
Visilife HEALTH reduce considerabil disconfortul premenstrual la femei*. Limitează creșterea în greutate înainte de menstruație și reduce durerile abdominale. Reduce apariția depresiei și iritabilității
Puterea antioxidantă a Visilife HEALTH păstrează celulele sănătoase, care este o condiție esențială pentru încetinirea îmbătrânirii. Eliberează stresul acumulat și estompează impactul negativ asupra sănătății și aspectului exterior. Contribuie la menținerea stării normale a pielii (reduce arderea) prin expunerea prelungită la plajă. Îmbunătățește imunitatea, lucru deosebit de valoros în epidemiologie. Datorită tehnologiei Licaps® Visilife Health nu are gust sau miros neplăcut.
Administrare:
A se administra în timpul mesei sau imediat după aceasta.
Pentru valori crescute ale colesterolului şi trigliceridelor: Primele 2-4 săptămâni câte 2 capsule de 2 ori pe zi, după care o doză de menţinere de 1-2 capsule pe zi timp de cel puţin 3 luni.
Pentru dureri articulare: Câte 1 capsulă pe zi timp de cel puţin 3 luni.
Pentru tulburări de memorie și concentrare: Câte 1 capsulă pe zi timp de cel puţin 3 luni.
Pentru dureri menstruale: Câte 4 capsule pe zi cu 8 zile înainte de menstruaţie şi 2 zile în timpul menstruaţiei.
Pentru imunitate: Câte 1-2 capsule pe zi timp de cel puţin 3 luni. Pentru copiii de peste 4 ani – câte 1 capsulă pe zi.
Contraindicaţii: nu sunt cunoscute. Nu se recomandă persoanelor alergice la peşte şi produse de peşte sau cu probleme de coagulare a sângelui.
Ingrediente:
Uleiul de krill (krill oil) a fost extas din creveții care se găsesc în apele antarctice adânci, numit krill (Krill). Acest lucru garantează faptul că acesta nu este contaminat cu toxine, pesticide, mercur şi alte metale grele. Uleiul de krill este o sursă bogată de acizi graşi esenţiali omega-3, mai ales de EPA (acid eicosapentaenoic) şi DHA (acid docosahexaenoic), precum şi de puternicul antioxidant astaxantină şi de vitamina А, vitamina Е, vitamina В4 (colină) şi bioflavanoide. DHA asigură funcţionarea normală a retinei şi ochilor. Acesta este o componentă importantă a membranelor celulare ale structurii cerebrale şi administrarea ei favorizează activitatea neuro-psihică şi echilibrul, fortifică memoria. EPA are un rol direct la menţinerea în limite normale a nivelului trigliceridelor şi colestreolului. Participă în reglarea activităţii cardiace şi ajută funcţiile naturale antiinflamatorii ale celulelor. Astaxantina contribuie la reducerea stării de oboseală şi de slăbiciune, sporește buna dispoziție şi concentrarea.
 

INGREDIENTE 

CANTITATE
în 1 capsulă

Ulei de krill (Superba™ krill оil (KO)

  500 mg

2 capsule Visilife Health – doză de menţinere pentru administrarea pe o perioadă îndelungată de timp, conţin:
 
Total acizi graşi Omega-3   300 mg
  Acid eicosapentaenoic (EPA)    150 mg
  Acid docosahexaenoic (DHA)    90 mg
Total acizi graşi Omega-6   20 mg
Total fosfolipide   400 mg
  Fosfatidilcolină   320 mg
  Fosfatidilserină   4–8 mg
  Alte fosfolipide   72–76 mg
Acizi graşi Omega-9   100 mg
Astaxantină (antioxidant)   1,25 mg

Fără conţinut de metale grele, dioxine, pesticide, trans-grăsimi şi conservanţi.

 
Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte