Garmastan unguent x 20g

Garmastan unguent x 20g

4260124360053

Unguent indicat in tratamentul profilactic si terapeutic al inflamatiilor mamelonare din perioada pre si post natala si in ingrijirea sanilor in perioada alaptarii.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Compozitie:

PEG-8, PEG-75, apa, sorbitol, metabisulfit de sodiu, guaiazulena, clorura de cetilpiridina.

Garmastan crema pentru mameloane contine albastru guaiazulena, produs din uleiuri eterice ale arborelui de guaiacum.

Garmastan nu contine coloranti, uleiuri a aromatice si alcool.

Actiune:

Garmastan-Crema cu gualazulena pentru mameloane, fara continut de grasimi
Garmastan pastreaza pielea mameloanelor si a areolelor suple si elastice, prevenind aparitia eroziunilor, contribuind astfel la protejare pielii extrem de sensibile a acestei regiuni.
Garmastan isi modifica consistenta la temperatura corpului si, de aceea, este foarte economica si usor de aplicat pe pielea sensibila.
Garmastan este inodora, nu contine grasimi si, de aceea, este usor de indepartat de pe tesuturi prin spalare.

Indicatii:

In America de Nord si de Sud, proprietatile proiective si curative ale constituentilor arborelui de guaiacum sunt cunoscute de multi ani.
Cunostintele localnicilor despre aceste proprietati au fost folosite la crearea gamei Garmastan.

Laptele matern este esential in nutritia copilului dumneavoastra. Toate autoritatile recunoscute: Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS), Comisia pentru Nutritie a Societatii Germane pentru sanatatea Copilului etc. recomanda hranirea copiilor doar cu lapte matern, in primele 4 luni sau, chiar mai bine in primele 6 luni de viata.

Pentru ca alaptarea sa poata deveni o experienta placuta, relaxanta si, nu in ultimul rand, economica, protejarea mameloanelor in decursul acestei perioade este deosebit de importanta. In Germania, tara producatoare a acestei creme pentru mameloane, si-a dovedit eficacitatea in zeci de ani.

Mod de administrare:

Garmastan se aplica usor pe mameloane si areole inainte si dupa fiecare alaptare. Nu este necesara indepartarea unguentului Garmastan prin spalare inainte de alaptare. Aplicarea se repeta de cate ori este necesar.

Pentru mameloanele sensibile se poate folosi o compresa sterila pe care s-a aplicat un strat subtire de crema.

De asemenea, pentru mameloanele foarte sensibile, Garmastan se poate folosi inaintea perioadei de alaptare. Garmastan crema pentru mameloane se poate aplica, dupa dus, incepand cu luna a opta de sarcina, pentru a pregati mameloanele pentru actiunea mecanica ce se va exercita asupra lor in timpul alaptarii.

Ambalaj, prezentare:

20 g.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte