Sebamed Clear Face Spuma...

Sebamed Clear Face Spuma Dermatologica antibacteriana de curatare 150ml

4103040138118
Stoc epuizat
44,00 lei
cu TVA
Curăţare intensă, antibacteriană şi curăţare delicată cu pH 5.5., luptă împotriva coşurilor şi a leziunilor pielii.


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Descriere: Laboratoarele de cercetare sebamed au creat Spuma dermatologica antibacteriana de curăţare cu un compus activ patentat - Montalin C40 - care combate bacteria care cauzează acneea şi previne reapariţia acneei şi a comedoanelor. 
Spuma antibacteriană fără alcali curăţă porii blând şi în profunzime, este tolerată bine de piele, îndepărtează excesul de sebum şi comedoanele, fără să usuce pielea. Prin pH-ul 5.5, identic cu cel al pielii sănătoase, spuma de curăţare antibacteriană stabilizează stratul ei protector natural şi combate inflamaţiile şi infecţiile. Testată dermatologic.
Utilizare: Folosiţi spuma de curăţare antibacteriană dimineaţa şi seara. Puneţi o cantitate mică de spumă în palme şi aplicaţi prin masaj uşor pe faţă, evitând zona ochilor şi a gurii. Aşteptaţi 5 minute pentru ca spuma să pătrundă în piele şi să distrugă bacteriile înainte de a clăti cu apă din abundenţă.
Prezentare: 150 ml
Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte