Odaban spray x 30ml - Antiperspirant...

Odaban spray x 30ml - Antiperspirant cu eficacitate testata dermatologic

502538100004
Stoc epuizat
85,00 lei
cu TVA

Antiperspirantul Odaban spray este destinat aplicarii pe zonele cu transpiratie excesiva. ODABAN ofera protectie pana la sapte zile pentru transpiratia excesiva cu o singura aplicare.


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Antiperspirant destinat aplicarii pe zonele cu transpiratie excesiva.

Transpiratia axilara: Odaban antiperspirant protejeaza in mod eficient toate tipurile de piele cu secretie sudoripara normala si crescuta, eliminand mirosul.

Transpiratia picioarelor: Odaban antiperspirant ofera protectie efectiva impotriva transpiratiei picioarelor, eliminand mirosul. In acelasi timp previne dezvoltarea ciupercii piciorului, a problemelor cauzate de piciorul de atlet si veziculelor la sportivi si excursionisti.

ODABAN antiperspirant spray ofera protectie pana la sapte zile pentru transpiratia excesiva cu o singura aplicare. Un flacon antiperspirant Odaban are o durata medie de utilizare 12 luni.

Este usor de folosit si nu lasa urme. Este sigur in utilizarea de lunga durata, hipoalergenic si fara parfum.

Testat dermatologic.

Instructiuni de utilizare:

Se aplica de 1-2 ori pe saptamana pe zona de tratat sau dupa necesitati. Se aplica numai inainte de culcare si nu pe parcursul zilei.

Inainte de fiecare aplicare zona trebuie sa fie perfect uscata fie prin tamponare, uscator de par sau pudra de talc.

O cantitate mica de Odaban se aplica direct in centrul zonei de tratat. Pe zonele de piele sensibila se aplica cu un tampon de bumbac.

Pentru tratamentul axilar se va administra un singur puf in centrul zonei de tratament iar pentru tratamentul picioarelor se aplica din partea de jos a talpii pana intre degete.

Zona de piele tratata se va spala normal in dimineata urmatoare.

Pentru inceput se utilizeaza in fiecare seara timp de cateva zile pana la controlul transpiratiei. In cazuri severe se va prelungi durata de utilizare pana la obbtinerea rezultatelor. Apoi se va continua cu o aplicare sau doua saptamanal, in final utilizandu-se doar din cand in cand, le nevoie.

Se va evita contactul cu pielea iritata, uscata sau fragila.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte