Apaxil Crema opacizanta de fata 50ml

Apaxil Crema opacizanta de fata 50ml

Decryso Distribution Tim SRL
C0X009228
Ultimele produse in stoc
99,50 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Crema pentru fata cu efect antilucios, aspect uscat. 

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Este ideala pentru cine are probleme cu hiperhidroza, dându-i pielii fetei un aspect uscat si natural, reducând inesteticul efect lucios care este tipic transpiratiei excesive.

Hiperhidroza este adesea asociata cu o transpiratie excesiva la nivelul fetei. In situatii de stres transpiratia se manifesta de obicei pe zona fruntii si a nasului , rezultând un aspect lucios , umed , care te face sa porti întotdeauna un servetel în mâna. Apaxil Crema Opacizanta de Fata a fost studiata pentru a interveni în astfel de cazuri. Formula sa innoita contine un derivat de porumb care absoarbe sebumul produs de piele, eliminand complet efectul lucios pe toata perioada zilei, lasand o senzatie proaspata de uscata si matasoasa.

Mod de utilizare:

Nu trebuie intinsa pe fata, trebuie tamponata pana la absorbirea acesteia. Aceasta operatiune este necesara ca sa se distribuie un val protector ce va garanta efectul uscat si opac pe toata perioada zilei.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte