Hof Neuromion x 60 comprimate

Hof Neuromion x 60 comprimate

5944723006060
In stoc
25,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Benefic in polineuropatia diabetica

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Compoziție: un comprimat conţine pulberi din 100 mg tărâţe de grâu (Triticum aestivum paleae), 100 mg palee de orez (Oryza sativa paleae), 100 mg pericarp de ardei (Capsici fructus pericarpium), 100 mg pericarp de seminţe de floarea soarelui (Helianthi semen pericarpium), 60 mg fructe de măceş (Cynosbati fructus) şi excipienţi (maltodextrină, amidon de porumb, polivinilpirolidonă K30, talc, dioxid de siliciu, stearat de magneziu, hidroxipropilmetilceluloză) până la 650 mg.

Despre produs:

HOF NEUROMION este un produs natural cu conţinut bogat în mioinozitol, acizi graşi polinesaturaţi, calciu, fosfor, magneziu, substanţe antioxidante, flavonoizi, vitamine şi oligoelemente - componente bioactive necesare stimulării metabolismului neuronal şi refacerii structurilor nervoase.
Acţionează la nivel neuronal asupra principalelor căi dismetabolice care operează în cazul nivelului crescut de glucoză din sânge.   
Asigură asocierea dintre echilibrarea metabolismului glucidic şi stimularea metabolismului neuronal, realizându-se condiţii optime pentru obţinerea de efecte benefice în recuperările neuromotorii.   
Prezenţa componentelor neurotrope determină efecte neurofiziologice favorabile în modificările senzitive la nivelul extremităţilor.
Susţine stabilizarea activităţii nervoase, în general şi a sistemului nervos periferic, în special.
Contribuie la normalizarea nivelului de glucoză din sânge.
Influenţează pozitiv nivelul lipidelor din sânge.
Manifestă o puternică acţiune antioxidantă.
Ajută la ameliorarea circulaţiei sanguine periferice deficitare.

Mod de administrare:

Adulţi: câte 1 - 2 comprimate de 3 ori pe zi (dependent de nivelul glicemiei), timp de 2 luni, după mese; doza de întreţinere este de câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, după mese. 
Copii între 5 - 10 ani: câte 1 comprimat pe zi, după masa principală.
Copiii peste 10 ani: câte 1 comprimat de 2 ori, după mese.

Forma de prezentare: cutie pliantă conţinând 60 comprimate (6 blistere, 10 comprimate/blister).

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte