Super Rhodiola x 60 capsule

Secom Super Rhodiola 500 mg x 30 capsule vegetale

076280291162
In stoc
95,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Stimuleaza selectiv functiile organismului, ajutandu-l sa se adapteze fizic, psihic si imunitar.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Rhodiola, numita si „radacina de aur” sau „radacina arctica”, este considerata o planta sacra. Dioscoride, medic, farmacolog si botanist grec o mentiona in Materia Medica, in anul 77 i.H., ca avand proprietati de stimulare a vigorii, longevitatii, potentei sexuale si a abilitatii cognitive. Planta creste in regiunile arctice ale Europei si Asiei. Primele studii stiintifice rusesti si scandinave, incepute in 1960, au confirmat proprietatile pentru care Rhodiola rosea este folosita de peste 2000 de ani.

  • cresterea capacitatii de adaptare a organismului la stres metabolic (fluctuatii ale glicemiei, colesterolului, tensiunii arteriale, reducerea masei musculare si osoase, imunitate, disfunctii hormonale):
    • moduleaza nivelul cortizolului prin imbunatatirea functiei corticosuprarenalei fara feedback negativ pe axa hipotalamus – hipofiza – suprarenale – tiroida – gonade
  • cresterea capacitatii de adaptare a organismului la stres psihic (capacitate scazuta de concentrare si memorare, tulburarii emotionale):
    • imbunatateste functiile sistemului nervos
    • mentine nivelul serotoninei si dopaminei: reduce actiunea enzimelor monoaminoxidaza si catecol-O-metiltransferaza (care degradeaza acesti neurotransmitatori) si creste permeabilitatea barierei hematoencefalice pentru precursorii serotoninei (triptofan si 5-hidroxitriptofan) si ai dopaminei (tirozina)
    • stimuleaza metabolismul energetic celular: creste productia de adenozin trifosfat (ATP – nucleotide mitocondriale care stocheaza si transporta energia in celule) si de creatin fosfat (CP) necesara resintezei de ATP
    • creste capacitatea de utilizare a oxigenului celular

Compozitie per capsula:

Rhodiola Rosea...............................................................500 mg

(extract standardizat din radacina

garantat 15 mg (3%) rozavine si 5 mg

(1%) salidrozide)

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte