Herbagetica GlicemoStabil 60 capsule

Herbagetica GlicemoStabil 60 capsule

Herbagetica
6425262004629
Ultimele produse in stoc
27,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.
Scade glicemia si stimuleaza pancreasul

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Hipoglicemiant, stabilizează valorile glicemiei, stimulează activitatea pancreasului, reduce colesterolul
GLICEMOSTABIL are în componenţa sa trei extracte uscate, toate având efecte de scădere şi de stabilizare a glicemiei pe diverse căi. Este cunoscut în fitoterapie faptul că în cazul diabetului, se obţin efecte mult mai bune prin administrarea unui complex de plante medicinale decât prin administrarea uneia singure.
Indicaţii (în baza studiilor ştiinţifice acceptate internaţional):
Se utilizează ca adjuvant în:
  • diabet tip I (ajută la reducerea dozelor de insulină)
  • diabet tip II
  • sindrom metabolic
  • colesterol şi trigliceride mărite
  • glicemie oscilantă
 
Extractul uscat, cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale, este o pulbere fină, obţinută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase) prin atomizare. Această pulbere este un produs complet natural, care nu mai conţine deloc apă, alcool sau celuloză şi este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active si mai puternic decât simpla pulbere de plantă, din punctul de vedere al proprietăţilor farmacodinamice.
 
Extractul de Castravete amar este cunoscut drept unul din cele mai bune produse naturale pentru scăderea glicemiei şi, mai mult, pentru stabilizarea valorilor acesteia – lucru de maximă importanţă în cazul suferinzilor de diabet, dar şi pentru cei care suferă de alte sindroame metabolice. Studiile de medicină experimentală şi cele clinice arată uluitoarele proprietăţi ale extractului din această plantă, considerată insulină vegetală. Castravetele amar echilibrează nivelul crescut al zahărului în sânge, conţinând 16 aminoacizi identici cu cei ai insulinei administrată diabeticilor. S-a demonstrat că are capacitatea de a spori absorbţia glucozei, de a stimula producţia de insulină şi de a potenţa efectul insulinei. S-a observat în cazul diabetului indus experimental că reduce şi normalizează rapid nivelul zahărului în sânge.
De asemenea, cercetările au dovedit că extractul de castravete amar are proprietatea de a ameliora unele complicaţii care apar la pacienţii cu diabet. Într-un studiu clinic, care a inclus pacienţi cu diabet zaharat, efectele hipoglicemice ale plantei au fost însoţite de răspunsuri adaptogene semnificative, indicate de o întârziere în apariţia cataractei şi a altor complicaţii secundare ale diabetului zaharat.
 
Extractul de Ginseng Siberian vine să completeze acţiunea Castravetelui amar, având efecte hipoglicemiante directe, dar ajutând în acelaşi timp şi organismul să se adapteze la stres, care are un rol major în apariţia şi evoluţia nefastă a diabetului.
 
Extractul de Cicoare – studiile de medicină experimentală au arătat că administrarea de extract de cicoare reduce glicemia cu aproximativ 20%. De asemenea, cicoarea reduce producerea de glucoză la nivel hepatic şi stimulează secreţia de insulină din celulele pancreatice. Trebuie notat că extractul de cicoare reduce trigliceridele cu 19% si colesterolul total cu 16%, ceea ce este de un real ajutor diabeticilor, prevenind complicaţiile cardiovasculare ale bolii, care sunt cele mai periculoase.
 
Acţiunea acestor extracte este potenţată de pulberea de Anghinare, Afin, Dud şi Troscot. Anghinarea are în compoziţia sa inulină, care reduce nivelul zahărului, şi alte substanţe care scad nivelul colesterolului negativ (în general diabeticii au şi nivelul colesterolului LDL mai ridicat). Frunzele de Afin conţin mirtilină, care acţionează asemenea insulinei, însă este de 50 de ori mai puţin toxică decât aceasta. Dudul are efect antidiabetic, împiedicând absorbţia glucozei la nivel intestinal.
 
Compoziţie/1 capsulă:
  • Castravete amar (Momordica charantia) extract 4:1………………………………………………………………113,75 mg
  • Cicoare (Cichorium intybus) extract 4:1…………………………………………………………………………..…47,25 mg
  • Ginseng Siberian (Eleutheroccocus senticosus) extract standardizat cu 0,8% eleutherozide………………47,25 mg
  • Anghinare (Cynara scolymus) pulbere din părţi aeriene……………………………..……………………………47,25 mg
  • Afin (Vaccinium myrtillus) pulbere din frunze………………………………………..………………………………47,25 mg
  • Dud (Morus nigra) pulbere din frunze…………………………………………………………………………………23,625 mg
  • Troscot (Polygonum aviculare) pulbere din părţi aeriene……………………………………………………………23,625 mg
 
Mod de administrare: Câte 1-2 capsule de 3 ori pe zi. Persoanele care au variaţii mari ale glicemiei, vor lua câte 1 capsulă, la 4-6 ore pe timpul zilei, iar înainte de culcare vor lua alte 2 capsule.
Precauţii şi contraindicaţii: Poate interacţiona cu antidiabeticele orale, la administrare concomitentă. Persoanele diabetice vor lua produsul sub supravegherea medicului specialist, pentru eventuala ajustare a dozelor medicaţiei specifice (antidiabetice orale, insulină).
O cură cu acest produs durează 30-60 de zile, după care se face o pauză de 14-21 zile, după care administrarea se poate relua.
Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte