Solgar Extract standardizat din...

Solgar Extract standardizat din frunze de Ginkgo Biloba x 60 de capsule vegetale.

033984041318
In stoc
147,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Imbunatateste circulatia periferica.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Gingko biloba a fost utilizată în mod tradițional pentru a îmbunătăți circulația și a stimula circulația periferică către brațe, picioare și creier. 
Cercetările s-au concentrat asupra utilizărilor sale ca potențial tonic al creierului, dar și în cazuri de memorie proastă, scăderea vioiciunii, tinitus, extremități reci și demență senilă. Ginkgo Biloba prezintă de asemenea proprietăți antialergice și acționează ca un antioxidant, dată fiind abundența de glicozide din extract. 

Administrare: 1 capsula vegetala pe zi preferabil in timpul mesei. Numai pentru adulti. Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

Ingrediente/capsula: Extract pudră standardizat din frunze de Ginkgo biloba (G.B.E.) (21,6 mg [24%] ginkgoflavoglicozide, 5,6 mg [6%] terpenoide totale) 90 mg
Pudră din frunze neprelucrate de Ginkgo biloba 45 mg

Nu contine zaharuri, sare, amidon, grau, soia, gluten sau lactoza iar formula nu utilizeaza arome sau coloranti artificiali.

Atentionari: Ginkgo interactioneaza cu anticoagulante si medicamente pentru subtierea sangelui, administrarea concomitenta ar trebui evitata.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte