La Roche-Posay Anthelios Spray invizibil pentru fata SPF 50, 75ml

La Roche-Posay Anthelios Spray cu efect matifiant invizibil pentru fata SPF 50 75ml

3337875549530
In stoc
63,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

NOUA TEHNOLOGIE ANTI-LUCIU: AIRLICIUM Absoarbe pana la 100x greutatea sa in apa. Controleaza toate sursele de sebum si transpiratie.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

ANTHELIOS SPF 50 are la bază tehnologia anti-luciu AIRLICIUM, o moleculă ce are capacitatea de a absorbi până la 100 de ori greutatea sa în sebum, oferind o senzație de piele curată de până la 9 ore. Se aplică foarte ușor și se absoarbe rapid. Are un efect revigorant, este invizibil pe piele și nu lasă urme albe, având rezultate foarte bune de-a lungul întregii zile chiar și peste machiaj.

Produs hipoalergenic, fara parabeni.

Mod de aplicare:

Pulverizati de la minim 15 cm distanta de fata. Pulverizati in mod egal pe fata, dar nu mai mult de 3 secunde in acelasi loc. Inchideti si protejati ochii si gura in timpul aplicarii. Nu inhalati in mod intentionat. Inlaturati excesul de produs de pe ochi si din zona gurii. Evitati pulverizarea directa spre ochi sau pe pielea iritata.

Ingrediente:

butane, aqua/water, homosalate, octocrylene, glycerin, dimethicone, ethylhexyl salicylate, dicaprylyl carbonate, nylon-12, diisopropyl sebacate, butyl methoxydibenzoylmethane, styrene/acrylates copolymer, p-anisic acid, caprylyl glycol, carnosine, cyclohexasiloxane, disodium EDTA, drometrizole trisiloxane, ethylhexyl triazone, methyl methacrylate crosspolymer, PEG-22, PEG-8 laurate, phenoxyethanol, poly C10-30 alkyl acrylate, polyglyceryl-6 polyricinoleate, sodium chloride, sodium hyaluronate, tocopherol, parfum/fragrance.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte