Mezym Forte 25000  x 20 comprimate...

Mezym Forte 25000 x 20 comprimate gastrorezistente

A000695

In tulburari ale functiei exocrine a pancreasului produse de o pancreatita cronica, mucoviscidoza, tulburari de nutritie, meteorism si complexul simptomatic Roemheldscher.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Compozitie
1 comprimat filmat contine: componenta activa farmacologic - pancreatina de porc cu o activitate minima de: lipaza 3500 unitati F.I.P. amilaza 4 200 unitati F.I.P. proteaza 250 unitati F.I.P.

Indicatii
In tulburari ale functiei exocrine a pancreasului produse de o pancreatita cronica, mucoviscidoza, tulburari de nutritie, meteorism si complexul simptomatic Roemheldscher; recomandat in rezectii simultane de stomac si intestin subtire, tranzit intestinal accelerat (nervozitate, afectiuni intestinale infectioase), tulburari in sistemul hepato-biliar, dispepsii; administrarea simultana de alimentatie vegetala, grasa sau greu digerabila. Mezym forte este indicat si pentru eliminarea gazelor din intestin inainte de explorari diagnostice (roentgen terapie).

Contraindicatii
Pancreatita acuta si manifestari acute ale pancreatitei cronice. Contraindicat in perioada sarcinii si alaptarii.

Mod de administrare
Doza se stabileste individual. In general se iau la inceputul mesei 1 - 2 comprimate. In functie de natura alimentelor ingerate precum si a gradului cunoscut de insuficienta pancreatica, se mai pot administra 2 - 4 comprimate in timpul mesei. Doza individuala poate fi chiar si mai ridicata. Dozarea pentru copii este numai de competenta medicului. Comprimatele se inghit inainte de masa, cu putin lichid. Durata administrarii este stabilita de medic.

Reactii adverse
Nu se cunosc, chiar si dupa o administrareindelungata. In cazuri cu totul izolate au fost descrise reactii dehipersensibilitate la copiii cu mucoviscidoza, dupa administrarea depulbere de pancreatina

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte