Silimarină 35mg x 80 comprimate Mărește

Silimarina 35mg x 80 comprimate

X00121

Silimarina protejează organismul de toxinele din apă şi alimente, de efectele nedorite ale diferitelor substanţe toxice pentru ficat şi de consumul, pe termen lung, de alcool.

More details

Produsele conțin TVA.
Pentru comenzi mai mari de 250 RON livrarea este gratuită!
Comandă telefonic:
0746 156 833 / 0332 102 582

13,31 lei (inclusiv TVA)

Informații

Silimarina este un produs natural care se obţine din seminţele plantei Armurariu (Silybum marianum (L) Gaerth). Silimarina este un amestec format din mai multe flavonoide, componenta principală fiind silibina. Planta din care se extrage silimarina susţine şi reglează funcţiile ficatului. Acţiunea silimarinei se datorează compoziţiei complexe de flavonoide, care nu permit trecerea substanţelor toxice în ficat şi favorizează eliminarea lor din organism. Silimarina protejează organismul de toxinele din apă şi alimente, de efectele nedorite ale diferitelor substanţe toxice pentru ficat şi de consumul, pe termen lung, de alcool. Silimarina ajută la refacerea ficatului prin stimularea producerii de proteine.

Indicatii:
Este recomandata persoanelor cu probleme de functionare a ficatului, precum si persoanelor care lucreaza in medii toxce sau care prezinta sensibilitate crescuta la substante chimice

Mod de administrare:
Silimarina 35 mg 1-3 comprimate de 3 ori pe zi
Sunt recomandate cure de cel putin 3 luni de zile

Prezentare:
Silimarina 35 mg – cutie cu 8 blistere a cate 10 comprimate
Un comprimat contine 35 mg silimarina exprimata ca silibina (din 50 mg silimarina 70%)

 

 

30 alte produse în aceeași categorie: