Farmec Crema Pentru Maini cu...

Farmec Crema Pentru Maini cu Glicerina x 150ml

5943000095032
In stoc
11,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Mâinile reprezintă o carte de vizită, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Pentru a fi frumoase, ele trebuie îngrijite la fel de atent ca şi tenul nostru. Frigul, apa prea fierbinte, apa prea rece, detergenţii din produsele de curăţenie reprezintă tot atâţia factori care afectează pielea mâinilor.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Adresabilitate: Având un conţinut bogat în uleiuri naturale şi glicerină, crema hidratează şi catifelează pielea deshidratată a mâinilor. Formularea cu Glicerină conferă pielii un grad ridicat de emoliere şi hidratare.

Mod de utilizare: Se aplică în strat subţire, pe pielea curată şi se masează până la absorbţia completă.

Beneficii: O dată pe săptămână, seara, aplică crema într-un strat mai gros, pune-ţi nişte mănuşi de bumbac şi încearcă să dormi cu ele peste noapte. Dimineaţa, efectul asupra mâinilor tale va fi spectaculos.
Folosind  zilnic crema pentru mâini cu glicerină Farmec, mâinile tale vor fi frumoase, hidratate, catifelate, delicate şi plăcute la atingere.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte