Ivatherm IVAHIDRA+ Crema hidratanta...

Ivatherm IVAHIDRA+ Crema hidratanta pentru corp, piele uscata si iritata 200ml

5943076000367
Ultimele produse in stoc
59,50 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Asigura hidratarea profunda, imediata si pe termen lung, redand supletea pielii uscate si agresate

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Crema reparatoare si restructuranta a pielii foarte uscate si sensibile cu tendinta reactiva. Crema emolienta, asigura hidratarea profunda, imediata si pe termen lung, redand supletea pielii uscate si agresate. In acelasi timp are efect nutritiv, antiinflamator si antibacterian. Calmeaza senzatia de disconfort. 

MOD DE UTILIZARE

Se aplica dimineata si seara pe pielea curatata si uscata. Este foarte bine tolerata de pielea delicata a copiilor si bebelusilor

COMPOZITIE SI PROPRIETATI

Aquaphyline®, extras din panselute salbatice (Viola Tricolor), are un puternic efect de hidratare prin doua mecanisme : sinteza aquaporinelor si cresterea cantitatii de acid hialuronic - binecunoscutul 'burete molecular' al apei din piele.

Untul de Karité (Butirospermum parkii) contribuie la hidratarea si nutritia pielii prin aportul de vitamine si acizi grasi esentiali care maresc supletea straturilor celulare. Prin continutul in fitosteroli are rol antiinflamator cu reducerea eritemului si pruritului si rol cicatrizant.

Alfabisabolol – ingredient natural cu puternic efect antiinflamator si antibacterian.

Apa termala Herculane atenueaza iritatiile si catifeleaza pielea prin proprietatile ei calmante si antiiritante

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

S-ar putea sa-ti placa

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte