Gerovital H3 Derma+ Crema corp pentru...

Gerovital H3 Derma+ Crema corp pentru piele uscata 500ml

5943000091348
In stoc
63,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Hidratează intens, emoliază și hrănește pielea.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Crema de corp pentru piele uscată este gândită să refacă bariera hidro lipidică și să compenseze deficitul de hidratare a pielii extrem de uscate. Ȋntâlnită deopotrivă la copii și adulți, o piele sensibilă uscată, este consecința unui complex de factori interni și externi, între care și factorul genetic. Indiferent de factorii favorizanți, acest tip de piele prezintă întotdeauna o alterare a barierei cutanate de protecție.

Ingrediente:

Uleiul de soia, uleiul Inca Omega, untul shea, Caprylic capric triglyceride bogate în acizi graşi, trigliceride, ceramide, conferă pielii uscate principiile emoliente și apa, necesare refacerii startului cornos și menţinerii integrităţii pielii.

Uleiul natural ecocertificat Inca Omega Deo conferă o bună capacitate de protecție, regenerare și revitalizare a pielii. Uleiul asigură refacerea barierei hidro lipidice protectoare, normalizează procesul de cheratinizare, îmbunătăţeşte gradul de hidratare.

Urea completează rezervele de apă ale pielii, îmbunătățește elasticitatea şi senzaţia de confort și poate accelera viteza de epitelizare a leziunilor epidermei.

Neutrazenul® este o peptidă biomimetică care previne și anulează inflamația neurogenică, cu reducerea edemelor, a vasodilatației și a producerii de cytokine pro inflamatoare. Previne și ajută la ameliorarea simptomatologiei diferitelor dermatite ( mâncărimi, furnicături, usturime, congestii, înroșire, scuame, etc).

Vitamina E
combate factorii cu acţiune nocivă asupra pielii (poluare, stres, radiaţii UV), neutralizează radicalii liberi şi asigură o regenerare rapidă.

Mod de utilizare:

Se aplică zilnic, dimineața și seara, masând până la completa absorbție.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte