ImunoKid sirop cu miere x 100 ml

ImunoKid sirop cu miere 100 ml, FarmaClass

6424100000076
Stoc epuizat
12,50 lei
cu TVA

IMUNOKID contine combinatia eficienta de extracte biologic active care determina cresterea capacitatii de aparare a organismului copilului la infectii bacteriene, virale.


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

IMUNOKID contine combinatia eficienta de extracte biologic active care determina cresterea capacitatii de aparare a organismului copilului la infectii bacteriene, virale.

Extractul de Echinacea este imunomodulator, imunostimulant: creste capacitatea de aparare nespecifica prin cresterea semnificativa a fagocitozei; creste activitatea celulelor polimorfonucleare cu 27% si eliberarea limfochinelor prin limfocitoza cu 180%, stimuleaza fibroblastii. Este antiviral prin echinacozide. IMUNOKID este un imunostimulator bland, eficace mai ales in cazul imbolnavirilor gripale. Extractele vegetale aduc in plus un aport de vitamine si minerale (complex B, vitamina C, E, PP, Ca, K, Fe, Mg, P) care ajuta la cresterea si dezvoltarea armonioasa a organismului la copii. Este antioxidant si adaptogen crescand capacitatea de aparare a organismului la diversi agenti infectiosi cat si la stres.

Recomandari:
IMUNOKID se recomanda pentru cresterea capacitatii de aparare a organismului copilului la infectii gripale, viroze; este eficient in caz de raceala si guturai; in stari de convalescenta dupa imbolnaviri; sustine cresterea si dezvoltarea armonioasa a organismului.

Doza recomandata:
1-3 ani 2.5 ml de 2 ori pe zi
4-7 ani 5.0 ml de 2 ori pe zi
peste 7 ani 7.5 ml de 2 ori pe zi.

Compozitie: echinaceea purpurea extract, ribes nigrum(coacaz negru), rosa canina extract (maces), vaccinum myrtillus extract(afin), miere de albine.

Prezentare:
100 ml sirop cu miere si aroma de capsuni.

Mod de administrare:
Conform dozei recomandate pe grupe de varsta, IMUNOKID este preferabil sa se administreze dupa masa, cu ajutorul linguritei dozatoare. Durata recomandata de administrare este de 20 de zile.
Nu contine alcool. Nu contine zahar.

Se administreaza nediluat. Nu se administreaza
concomitent cu vaccinarile; in boli autoimune.

Producator:
FARMACLASS INDUSTRY

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte