Parodontax Whitening pasta de dinti 75ml

Parodontax Whitening pasta de dinti 75ml

5999518582144
In stoc
21,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Pasta de dinţi pentru gingii care sângerează în timpul periajului dentar si pentru redarea albului natural al dinţilor.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Sângerarea gingivală poate fi unul din primele semne ale afecţiunii gingivale. Lăsată netratată, afecţiunea gingivală este una din cauzele majore ale căderii dinţilor. 

Pasta de dinţi parodontax® Whitening este special concepută pentru persoanele cărora le sângerează gingiile în timpul periajului dentar.

Ajută la oprirea sângerărilor gingivale şi totodată la redarea albului natural al dinţilor prin îndepărtarea delicată a petelor de pe smalţul dentar, prin periaj de două ori pe zi, cel mult de trei ori pe zi.

Pasta de dinţi parodontax® Whitening are o formulă unică ce îi conferă un gust special. După 14 zile de utilizare a pastei de dinţi parodontax®, gustul său devine plăcut pentru multe persoane.

Pentru o igienă orală zilnică completă, utilizaţi întreaga gamă de produse parodontax®: pastă de dinţi, periuţă de dinţi şi apă de gură pentru utilizare zilnică.

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE:

 Periaţi dinţii de două ori pe zi, cel mult de trei ori pe zi, evitaţi înghiţirea, apoi scuipaţi. A nu se folosi de către copiii cu vârsta sub 12 ani. URMAŢI ÎNTOTDEAUNA INSTRUCŢIUNILE DE UTILIZARE DE PE AMBALAJ. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Încetaţi utilizarea dacă apar iritaţii.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte