Bioderma ABCDerm Peri-oral 40ml

Bioderma ABCDerm Peri-oral 40ml

3701129801628
Ultimele produse in stoc
46,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Calmeaza, purifiaza si repara pielea iritata din jurul gurii bebelusilor si copiilor.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
5,00/5 - 1 review

View ratings
0 1 2 3 4 1
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Actiune:

Crema este un tratament specific pentru pielea iritată din zona peri-orală ce acționează direct asupra cauzei iritaţiei datorită brevetului exclusiv BIODERMA Amylpriv™: neutralizează amilaza, o enzimă care se găsește în salivă, care provoacă și agravează iritațiile din zona bucală.
Acesta ameliorează rapid şi eficient roşeaţa datorită unui complex de ingrediente active, inclusiv enoxolonă și β-sitosterol și repară epidermul slăbit datorită agenţilor restructuranţi şi de hidratare, cum ar fi alantoina. Textura sa specifică protejează pielea împotriva agenţilor agresivi externi (suzetă, vreme rece etc.)

Mod de utilizare:

De 2 sau 3 ori pe zi - 7 zile pe săptămână. Aplică ABCDerm peri-oral pe zona peri-orală iritată care a fost curăţată și uscată în prealabil.

Poate fi folosit la nou-născuți, cu excepția prematurilor.
Din motive de igienă, închideți bine recipientul după utilizare.
Crema este incoloră atunci când este aplicată; culoarea cremei este naturală datorită derivatului de cupru conținut în acest produs.

Ingrediente:

AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, ETHYLHEXYL PALMITATE, PARAFFINUM LIQUIDUM/MINERAL OIL/HUILE MINERALE, PANTHENOL, PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, SODIUM CITRATE, BETA-SITOSTEROL, CAPRYLOYL GLYCINE, GLYCYRRHETINIC ACID, ALLANTOIN, COPPER SULFATE, ZINC SULFATE, TAMARINDUS INDICA EXTRACT, PENTYLENE GLYCOL, DEXTRIN, SODIUM HYDROXIDE. [BI 509]

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (1)

Bazat pe 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5
Rating Total: 0 1 2 3 4

O crema excelenta pentru iritațiile de pe fata bebelușului.


Produs adaugat la lista de dorinte