HRI Vitalion x 54 tb

HRI Vitalion x 54 tb

5012689001013
Stoc epuizat
86,00 lei
cu TVA

HRI-Vitalion stimuleaza functiile creierului, scade depunerile rezultate din calcificari, ajuta circulatia si regenerarea peretilor vasculari, ajuta mecanismele de detoxifiere ale ficatului si rinichiului


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

HRI-Vitalion este invenţia profesorului de biochimie Terry Gallagher. Preparatul a fost dezvoltat între anii 1990-1998, pe baza unor cercetări universitare făcute la Oxford şi în Statele Unite. Produsul este destinat în principal tratamentului bolilor cauzate de osteoporoză şi ateroscleroză.

Substanţa activă a Vitalion este HRI system (un sistem complex de substanţe active de plante medicinale), invenţia brevetată a domnului Gallagher. Esenţa sistemului constă în faptul că extractul de plante medicinale cu conţinut de radicali liberi facilitează depunerea mineralelor în oase. Vitalion abordează problema dintr-un unghi cu totul nou, adică substanţa sa activă transportă şi "încorporează" calciul exact acolo unde este nevoie – în ţesutul osos. Plantele medicinale folosite ca materii prime sunt deja cunoscute, însă ceea ce contează este proporţia componentelor, care astfel vor avea efect optim. Degeaba se creşte cantitatea mineralelor, dacă acestea nu pot fi încorporate în locurile corespunzătoare, ci aceste substanţe introduse în organism se vor depune sub formă de calcificări.

În caz de ateroscleroză, arteriopatie pereţii arterelor devin "neregulate", îngustate. Pa lângă faptul că sângele circulă cu dificultate, pe suprafeţele neregulate ale pereţilor se pot agrega trombocitele şi astfel pot declanşa procesul de coagulare. Trombul care se formează blochează fluxul sanguin local ori deplasându-se va cauza probleme în alte teritorii.

Primele semne de obicei se observă la nivelul membrelor inferioare, sub forma unor arteriopatii nedureroase, dar evidente. În acest moment cel mai important este îndepărtarea depunerilor calcificate de la nivelul pereţilor arteriali. Acest lucru este realizat cu ajutorul acţiunii optimizate ale componentelor (HRI sistem), care acţionând ca o „mătură”, curăţă depunerile de pe pereţii vaselor. Astfel este îmbunătăţită circulaţia sanguină, iar solicitarea inimii va scade. Componentele vindecă structura internă a peretelui vascular şi îi redau elasticitatea.

Afecțiunile arteriale, mai ales al membrelor inferioare, deseori apar ca și o afecțiune secundară a bolii numite diabet. Pacienții diabetici pot dezvolta această deficiență arterială foarte ușor cu un progres fulminant, ajungand cu ușurință până la amputarea membrelor inferioare.

Tableta HRI-Vitalion reduce nivelul glicemiei din sânge și stabilizează acesta pe lângă fapul că accelerează regenerarea peretelor vasculari. Pe lângă acestea, prin intermediul ficatului şi a rinichilor, ajută la detoxifierea organismului, iar din acest motiv se recomandă ingerarea a 2 litri de lichid zilnic. Efectul stimulant asupra creierului se observă după 1-2 zile, gândirea devine mai clară, mai eficientă.

Suplimentul alimentar HRI-Vitalion stimulează funcţionarea creierului, reduce ateroscleroza, ajută regenerarea peretelui vascular şi circulaţia sângelui. Stopează osteoporoza, regenerează oasele şi contribuie la procesele de detoxifiere ale organismului.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte