Secom Childlife Pure DHA 90 capsule...

Secom Childlife Pure DHA 90 capsule masticabile

608274105508
In stoc
106,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Sustine functionarea si dezvoltarea cerebrala a copilului

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Descriere Pure DHA 90 capsule (gust de fructe):
DHA este un acid gras esential pentru dezvoltarea si functionarea normala a creierului fatului, copilului mic si pe durata intregii vieti. DHA este o componenta esentiala a fosfolipidelor membranei celulare umane. In primul an de viata creierul isi tripleaza dimensiunea. DHA (acid docosahexaenoic) este unul dintre cei doi principali acizi grasi esentiali din uleiul de peste, cunoscuti ca acizi grasi polinesaturati omega 3.

Acizii grasi polinesaturati se numesc esentiali pentru ca nu pot fi sintetizati de catre organism si trebuie adusi prin suplimente alimentare. Concentratia cea mai mare de acizi grasi se gaseste in fosfolipidele membranei celulei retiniene (50-60%), nervoase si a mielinei (invelisului fibrelor nervoase). Creierul este compus in procent de 60% din grasimi, 30% din acestea fiind DHA.

Actiune Pure DHA  90 capsule (gust de fructe):
Pure DHA este recomandat ca adjuvant pentru:
- mentinerea functiei normale a creierului;
- mentinerea vederii normale;
- functia normala a inimii;
- dezvolta inteligenta copiilor, imbunatateste performantele cognitive, de concentrare si de memorie;
- reduce manifestarile in autism, deficit de atentie si hiperactivitate, schizofrenie, diskinezie tardiva, depresie, epilepsie, migrene, instabilitate emotionala, sindrom Down, fenilketonurie (afectiune ereditara in care aminoacidul fenilalanina nu poate fi metabolizat cauzand retardare mentala), dislexie (dificultate in recunoasterea si intelegerea limbajului scris), discalculie (dificultate la socotit), dispraxie (dificultate de coordonare) si in dislalie (tulburare de vorbire provocata de retard intelectual), reduce impulsivitatea;
- imbunatateste somnul, vederea si auzul.

Compozitie Pure DHA 90 capsule (gust de fructe):
per 3 capsule: Acizi grasi Omega 3,6,9 - 185 mg; Acid eicosapentaenoic (EPA) - 60 mg; Acid docosahexaenoic (DHA) - 90 mg; Alti acizi grasi Omega 3 - 35 mg; Vitamina E (d-alfa tocoferon) - 0-1 UI; Vitamina A (retinil palmitat) - 90-195 UI; Vitamina D - 0-5 UI.

Administrare Pure DHA 90 capsule (gust de fructe):
Copii 6-12 luni: cate 1-2 capsule/zi
Copii 2-4 ani: cate 4-6 capsule/zi
Copii 5-12 ani: cate 6-8 capsule/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte