Esprico x 60 capsule masticabile

Esprico x 60 capsule masticabile

4104480325038
Stoc epuizat
141,00 lei
cu TVA

Esprico este un supliment alimentar pentru imbunatatirea concentrarii si a atentiei.

 


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

In ESPRICO® sunt conţinuţi acizii graşi omega 3 şi omega 6 sub formă de ulei veritabil de peşte şi ulei valoros din planta luminiţa nopţii, care ajută la stimularea activă a capacităţii de concentrare şi a atenţiei. Oligoelementele importante pentru sistemul nervos , magneziu şi zinc, completează lista de ingrediente. Doar 4 capsule masticabile sunt necesare pe zi pentru ca copilul Dvs să primească cantitatea suficientă de substanţe nutritive , utile pentru creşterea capacităţii de concentrare.

„Gustos“ în loc de „bleah peşte“

Uleiul de peşte şi uleiul din planta luminiţa nopţii - cât de valoroase sunt ingredientele, atât de puţin gustoase sunt pentru papilelel gustative ale copiilor. De aceea au fost adăugate substanţe cu gust de fructe, rezultând o capsule masticabile. Acestea pot fi mestecate sau înghiţite cu lichid. Copiilor care nu acceptă nici una din cele două posibilităţi de administrare, li se poate stoarce şi amesteca conţinutul capsulei direct în mâncare.
Fiind supliment alimentar, ESPRICO® poate fi administrat pentru o perioadă nelimitată de timp.
Compozitie:
Ingrediente/capsula: ulei de peste, indulcitor: xilitol; umidificator: glicerina; citrat de magneziu; gelatina; amidon modificat; agent de glazurare: ceara de albine galbena, trigliceride cu lant mediu; ulei de Oenothera biennis(luminita noptii); aroma de pottocale(80-90% limonene); emulsifiant;lecitina din soia; gluconat de zinc; moderator de aciditate:acid citric, coloranti :oxid de fier; dioxid de titan ; indulcitor; acesulfam de potasiu.
Fara conservanti , gluten, lactoza.
Supliment alimentar cu acizi grasi omega-3, magneziu, zinc si indulcitori.

Mod de administrare:
Capsule masticabile cu aroma de fructe pentru copii de peste 5 ani.
Doza recomandata: La copiii incepand de la varsta de 5 ani se recomanda administrarea zilnica a cate 2 capsule masticabile dimineata si 2 capsule seara.
Capsulele cu aroma de fructe pot fi mestecate sau inghitite cu putin lichid, dupa preferinta.
Perioada optima de administrare a capsulelor este de cel putin 12 saptamani pentru a asigura raportul otim de acizi grasi. Dupa 12 saptamani, doza zilnica recomandata poate fi redusa la 2 capsule pe zi.
 
Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte