Doppelherz Aktiv Carcel STOP 30...

Doppelherz Aktiv Carcel STOP 30 Comprimate

4009932767124
In stoc
26,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Pentru functia normala a sistemului muscular si echilibrul electrolitic

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Mai ales in perioade de efort fizic intens, organismul are nevoie de nutrienti suficienti pentru a-si mentine starea de sanatate si capacitatea de a raspunde provocarilor zilnice.

Magneziul si potasiul sunt doua minerale importante care conlucreaza in numeroase procese metabolice din organism.

Magneziul alaturi de potasiu contribuie la metabolismul energetic normal, dar si la functionarea normala a sistemului nervos si a celui muscular. De asemenea  magneziul contribuie la echilibrul electrolitic iar potasiul la mentinerea tensiunii arteriale normale.

Fierul intervine in formarea normala a globulelor rosii, care sunt importante pentru transportul oxigenului in sange, dar contribuie si la reducerea oboselii si extenuarii.

Zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, care este influentat, in mare masura, de activitatea fizica si sport.

Cromul contribuie la metabolismul normal al macronutrientilor, dar si la mentinerea concentratiilor normale ale glucozei din sange.

Vitamina B6 contribuie la formarea normala a globulelor rosii si la functionarea normala a sistemului imunitar, iar vitamina B12 contribuie la functionarea normala a sistemului nervos.

Compozitie per comprimat:

magneziu 300mg, potasiu 300mg, zinc 5mg, fier 3,5mg, crom 30 μg, vitamina B6, vitamina B12 2μg.

Mod de administrare:

Se recomanda 1 comprimat pe zi, dupa masa.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte