Systane Ultra UD picaturi oftalmice x...

Systane Ultra UD picaturi oftalmice x 30 doze Alcon

3700028501806
Stoc epuizat
59,00 lei
cu TVA

Pentru eliberarea temporară a senzației de arsură și iritație provocată de ochiul uscat.


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Indicatii : Pentru eliberarea temporară a senzației de arsură și iritație provocată de ochiul uscat.

Compozitiecontine un sistem polimeric unic cu efect lubrifiant si de gelificare care este formulat pentru a se adapta pH-ului individual al filmului lacrimal al fiecarui pacient

Precautii : A nu se folosi dacă produsul își schimbă culoarea sau devine tulbure , dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele produsului .
Când să folosiți produsul nu atingeți vârful flaconului de nici o suprafață pentru a evita contaminarea. Opriți administrarea și întrebați medicul oftalmolog dacă simțiți disconfort , se schimbă acuitatea vizuală , apare roșeață sau iritarea ochilor , lăcrimați excesiv.

Doza si mod de administrare : Systane unidoza se poate utiliza ori de cate ori este nevoie , pe parcursul intregii zile .Rasuciti capatul flaconului unidoza , administrati-va picaturile in ochi si clipiti . Aruncati doza dupa utilizare .

Precautii : A nu se lasa la îndemâna si vederea copiilor. A se pastra la temperaturi sub 25 grade C , in ambalajul original. Nu utilizati produsul dupa data de expirare înscrisa pe cutie. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective. Acest medicament nu necesita conditii speciale de pastrare.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte