Dacia Plant Herboprostal x 200 ml

Dacia Plant Herboprostal x 200 ml

6421930310207
Stoc epuizat
22,00 lei
cu TVA


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

  • FORMULĂ CONCENTRATĂ DIN TINCTURI NATURALE
    HERBOPROSTAL

    Pentrumenținereasănătățiiprostate
    Soluţie hidroalcoolică
    Supliment alimentar

    HERBOPROSTAL este un produs natural recomandat pentru menţinerea sănătăţii prostatei.

    DESPRE SĂNĂTATEA PROSTATEI:
    Prostata este un organ musculo-glandular care înconjoară porţiunea iniţială a uretrei la bărbat, având rol în secreţia lichidului seminal. Afecţiunile care apar la nivelul prostatei pot fi de natură inflamatorie (ce apar ca urmare a infecţiilor bacteriene) sau tumorală, acestea conducând la mărirea dimensiunilor prostatei. Creşterea în volum a prostatei determină îngustarea uretrei, motiv pentru care, acest tip de afecţiuni pot fi însoţite de probleme la urinare. Adenomul de prostată este o afecţiune care apare după vârsta de 50 de ani, ea fiind datorată transformării testosteronului în dihidrotestosteron, hormon responsabil de apariţia acestei boli. Simptomele care apar în această afecţiune sunt: nicturie (micţiune nocturnă), polakiurie (urinări frecvente şi în cantităţi  reduse), disurie (dificultăţi de urinare), senzaţie imperioasă de a urina, micţiune prelungită etc. Complicaţiile adenomului de prostată constau în apariţia obstrucţiei urinare sau a incontinenţei urinare. Din acest motiv, se impune instituirea unor cure cu produse naturale sau/şi medicamente, care să împiedice agravarea afecţiunilor şi să restabilească funcţionarea în parametrii optimi ai prostatei.


    Contribuie la

    - menţinerea sănătăţii prostatei
    - funcţionarea normală a sistemului urinar, prin ameliorarea diurezei.


    Contraindicatii

    Din cauza conţinutului în alcool nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică. Alergie la oricare dintre componentele produsului, tratamente care nu permit consumul de alcool.

Administarare:

INTERN:
Adulţi: câte o linguriţă de tinctură diluată în 100ml de apă (jumătate de pahar) de 3-4 ori pe zi, cu 30de minute înaintea mesei.

Ingrediente: apă purificată; alcool etilic 45% vol.; ghimpe (Xanthiumspinosum) - părţi aeriene (50%); pufuliţă-cu-flori-mici (Epilobiumparviflorum) - părţi aeriene (50%).

Prezentare:
Forma de prezentare 200ml

 

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte