ALPECIN Liquid sampon energizant x 200ml

Alpecin Caffeine Liquid energizant x 200ml

4008666215635
In stoc
37,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Pastreaza vitalitatea radacinii parului si ajuta la prelungirea fazei de crestere mai mult decat este predispozitia genetica.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Pastreaza vitalitatea radacinii parului, datorita combinatiei de ingrediente active pe baza de cafeina si ajuta la prelungirea fazei de crestere mai mult decat este predispozitia genetica.

Compozitie:

Aqua, Alcohol Denat, Parfum, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Menthol, Caffeine, Niacinamide, Zinc PCA, Limonene, Linalool, Citric Acid, Tocopheryl Acetate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Citral, Retinyl, Acetate.

Indicatii:

Alpecin pastreaza vitalitatea radacinii parului, datorita combinatiei de ingrediente active pe baza de cafeina si ajuta la prelungirea fazei de crestere mai mult decat este predispozitia genetica:
- combate pierderea prematura a parului;
- creste vitalitatea radacinii parului;
- accelereaza viteza de crestere a parului.

In acest fel, cu Alpecin avem un produs cu ingredienti activi in concentratii mari, ce poate fi utilizat fara a stresa in vreun fel organismul.

Mod de administrare:

Dimineata si dupa fiecare spalare a parului, folositi aplicatorul cu dozator pentru a aplica produsul pe scalpul umed. Masati. Nu clatiti. Lasati sa se usuce, apoi pieptanati parul si aranjati-l ca de obicei.

Ambalaj, prezentare:

200 ml.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte