ColonProtect 20 plicuri Zdrovit

ColonProtect 20 plicuri Zdrovit

5906204017491
In stoc
41,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Sustine buna functionare a colonului si favorizeaza scaunul, mentine un tranzit intestinal regulat si pastreaza o greutate corporala optima

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Compoziţie:

Maltodextrina, pulbere de seminte de Psyllium husk (Plantago psyllium), acid citric, pectine din mere (Malus domestica), citrat trisodic, arome de macese si de rodii, aspartam, acesulfam K, colorant E124.
1 plic de 6500 mg contine: pulbere de seminte de Psyllium husk 2000 mg, pectine din mere 300 mg.

Indicaţii: Semintele de Psyllium, care contin mucilagii, fitosteroli si amidon, retin apa si isi maresc volumul, formand un gel care trece nemodificat prin intestin, stimuland peristaltismul si avand efect protector asupra mucoasei intestinale. De asemenea, au efect hipocolesterolemiant si hipoglicemiant. Ofera o senzatie de satietate si retin substantele toxice si iritante din intestine. Pectinele completeaza actiunea fibrelor din semintele de Psyllium, reducand nivelul colesterolului plasmatic prin stimularea conversiei acestuia in acizi biliari si ajutand la eliminarea lor.


Contraindicatii: in sarcina, obstructii ale tractului gastro-intestinal, blocaj intestinal (ileus), paralizie intestinala, sangerare intestinala nediagnosticata, constipatie habituala. A se administra cu prudenta in caz de megacolon, diabet zaharat si dificultati de deglutitie. Psyllium husk poate dilua enzimele digestive. A se administra la minimum 1 ora dupa orice medicament sau supliment alimentar, cu o cantitate mare de lichid.

Mod de administrare: Adulti: 1-3 plicuri pe zi.

3 moduri de preparare:
  • Se adauga continutul unui plic intr-un pahar plin cu apa;
  • Se adauga continutul unui plic intr-un pahar cu apa pe jumatate plin si se consuma imediat dupa ce s-a format un jeleu aromat;
  • Se adauga continutul unui plic peste müsli sau peste alte alimente.

Este important sa se consume o cantitate adecvata de lichid: cel putin un pahar de apa dupa ce s-a consumat un plic de ColonProtect. Produsul este destinat adultilor. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A se pastra la temperatura camerei. Suplimentele alimentare nu ȋnlocuiesc o dieta diversificata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Produsul contine aspartam, care este o sursa de fenilalanina. Colorantul E124 poate influenta negativ atentia si activitatea copiilor.

Prezentare: 20 plicuri

Greutate neta: 130g

 

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte