Fitomagra LibraMed, 138 comprimate,...

Fitomagra LibraMed, 138 comprimate, Aboca

8032472005506
In stoc
140,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Adjuvant in tratarea supraponderabilitatii, a obezitatii si reducerii circumferintei abdominale

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Favorizează reducerea greutății corporale și a circumferinței abdominale.

CUM ACȚIONEAZĂ:

Controlează vârfurile glicemice după masă, menținând concentrația de glucoză și insulină din sânge mai constantă, astfel încât să se reducă lipogeneza (acumularea de grăsime în adipocite) și senzația de foame. Acțiunea produsului Libramed se datorează complexului Policaptil Gel Retard®, un complex brevetat de macromolecule polizaharidice care, determină formarea în intestin a unui gel care acționează asupra carbohidraților, reducând cantitatea absorbită și viteza de absorbție (efect retard). Datorită proprietăților acestui gel, Libramed acționează, de asemenea, și prin limitarea absorbției de grăsimi, prin reducerea somnolenței postprandiale, prin favorizarea tranzitului intestinal și prin reglarea consistenței scaunelor.

INDICAȚII:

Adulți:
• în cazul supraponderabilității și al obezității
• Cu valori ridicate pentru circumferința abdominală, chiar și cu o greutate normală

Copii începând de la vârsta de 8 ani:
• în cazul supraponderabilității și al obezității.

Produsul își exercită efectul său maxim în asociere cu o dietă echilibrată, un aport adecvat de lichide și activitate fizică în mod regulat.

MOD DE ADMINISTRARE:

Adulți și copii peste 12 ani: 3 comprimate înainte de cele două mese principale.

Copii între 8 și 12 ani: 2 comprimate înainte de cele două mese principale

A se administra doza recomandată, cu un pahar mare de apă, având grijă să se ingereze câte un comprimat pe rând. Nu mestecați și nu spargeți comprimatul cu dinții. Pentru cei care au probleme de deglutiție se poate dizolva comprimatul Libramed în apă caldă sau în ceaiuri neîndulcite, amestecând până la dizolvarea completă. Băutura obținută trebuie să fie ingerată în câteva minute, înainte de a se forma gelul.

DURATA TRATAMENTULUI:

A se administra Libramed pentru o perioadă de cel puțin 2 luni, având grijă să se suspende pentru 2-3 zile după fiecare lună de tratament.

EFECTE SECUNDARE:

In primele zile de utilizare pot să apară fenomene de meteorism, care se rezolvă spontan în timpul tratamentului. în aceste cazuri, se recomandă reducerea dozei la 1 comprimat de două ori pe zi și creșterea acesteia treptat până la atingerea dozei indicate.

AVERTIZăRI:

Pentru cei care au probleme de deglutiție nu este recomandată ingestia directă a comprimatelor, care trebuie să fie mai întâi dizolvate după cum se arată în modul de administrare. Se recomandă administrarea produsului la cel puțin două ore de la administrarea de medicamente și suplimente vitaminice, pentru a nu interfera cu absorbția lor. A nu se administra în timpul sarcinii și al alăptării. La pacienții aflați sub tratament farmacologic pentru diabet și hiperlipidemie, se recomandă a se solicita sfatul medicului pentru a evalua necesitatea eventualei schimbări a dozei de medicamente. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate sau alergie individuală la una sau mai multe componente ale produsului.

COMPOZIȚIE:
Complex brevetat de macromolecule polizaharidice (Policaptil Gel Retard®); Arome de Portocal, Măr și Lămâie. Policaptil Gel Retard® este un complex macromolecular brevetat rezultat din cercetarea Aboca și realizat printr-o tehnologie de producție care permite concentarea fracțiunilor polizaharidice specifice obținute din: Celuloză, Opuntia Ficus indica, Amorphophallus konjac, Althaea officinalis, Linum usitatissimum, Tilia platyphyllos, Cichorium intybus.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte