Gerovital H3 Derma+ Tratament...

Gerovital H3 Derma+ Tratament anticadere 12 fiole

5943000084722
In stoc
93,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Opreste caderea excesiva si stimuleaza cresterea parului sanatos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Îngrijire păr
Anticădere

Vârsta: 20+

Căderea părului se află pe lista problemelor cu care se confruntă foarte multe persoane, atât femei cât şi bărbaţi, nefiind o problemă de neglijat în momentul în care cantitatea de păr pierdută depășește limitele normale. Alopecia este datorată multor factori precum: dieta neadecvată, deficiența de vitamine, diferite boli, afecțiuni ale sistemului imunitar, afecțiuni hormonale, sarcina, tratamente neadecvate aplicate părului (vopsit excesiv, decolorat), stresul, etc.

Hipoalergenic. Fără parabeni.
Actiune:
Procapilul, complex biologic activ format din matrikină vitaminizată, apiginină şi acid oleanolic acţionează asupra cauzelor care provoacă alopecia.

Biocapigen
-ul, amestec de principii biologic active de origine botanică și de biosinteză  acţionează sinergic în vederea eliminării tuturor cauzelor care pot provoca căderea şi slăbirea părului.

Extractul din rădăcina de Maca
se utilizează în stimularea creșterii părului, prevenirea alopeciei și protejarea părului împotriva stresului endogen și exogen.
 
Mod de utilizare:
Conținutul unei fiole se aplică la baza părului umed, după spălarea cu Șamponul Anticădere Derma+ astfel: în prima săptămână de 2-3 ori, perioada următoare max. 2 ori pe săptămână până la ameliorarea căderii părului, dar nu mai mult de 3-4 luni.
Tratamentul se poate relua după o pauză de 2 luni. Nu se clătește.
 
Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte