Tussinon 40 capsule, FarmaClass

Tussinon 40 capsule, FarmaClass

6424100000632
Stoc epuizat
16,00 lei
cu TVA

Sustine confortul respirator


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Tussinon capsule asigură fluidizarea secrețiilor mucoasei și favorizează expectorația. Contribuie la menținerea stării de sănătate a căilor respiratorii și la funcționarea normală a sistemului imunitar. Plantele din compoziția sa au fost atent selecționate și asigură o acțiune complexă, balsamică, emolientă și protectoare a tractului respirator. Thymus vulgaris (cimbru) și Plantago laceolata (pătlagina) calmează tusea, favorizând expectorația. Ribes nigrum (coacăz) pe lângă aportul important de vitamina C, ajută la eliminarea manifestărilor alergice ce pot acompania tusea. Extractul de Sambucus nigra (flori de soc) fluidifică secrețiile mucoase bronhice.
Formula sa, îmbogățită cu ulei esențial de Mentă, completează eficiența principiilor active, conferind produsului un efect benefic în calmarea tusei. Substanțele active din plante calmează tusea, favorizând expectorația.

Ingrediente: pulbere din parti aeriene de cimbru de cultura, pulbere de patlagina, pulbere din frunze de coacaz negru, extract uscat din flori de soc, vitamina C, ulei esential de menta.

Doza recomandata: 1 capsula de 3 ori pe zi, administrate dimineata, la pranz si seara, in timpul meselor.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte