Zdrovit Salviasept Kids Tuse x 6 acadele

Zdrovit Salviasept Kids Tuse x 6 acadele

5904730876032
In stoc
30,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Amelioreaza tusea si faciliteaza expectoratia.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Ingredientele produsului invelesc mucoasa gatului cu un film protector, ameliorand tusea. Datorita proprietatilor sale, produsul protejeaza mucoasa de influenta nociva a factorilor iritanti (precum aerul uscat, rece sau poluat), reducand frecventa reflexului de tuse. In plus, imbunatateste hidratarea gatului si faciliteaza expectorarea mucusului. Datorita proprietatilor calmante, produsul ajuta la restabilirea echilibrului mucoasei iritate de tuse.

Radacina de nalba mare contine substante mucilaginoase care acopera uniform mucoasa gatului si a cavitatii bucale, umezind-o si ferind-o de actiunea nociva a factorilor iritanti; intensificand miscarile cililor epiteliali, cimbrul sprijina curatarea fiziologica a cailor respiratorii. 

Ingrediente: extract uscat de Lichen de piatra, extract de cimbru, extract de nalba mare, pulbere de aronia, vitamina C si excipienti: zahar, sirop de glucoza, apa, acid citric, aroma de zmeura, colorant E120.

Mod de utilizare: 

Copii cu varsta peste 3 ani: 1 acadea de maxim 3 ori pe zi. 

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte