Vitella Vein gel 50 ml

Vitella Vein gel 50 ml

7640114911460
In stoc
59,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.
Ortholan Vein ofera protectie impotriva deteriorarii venelor fragile ("in panza de paianjen") si reface aspectul de picioare frumoase.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Indicatii  :
Gel impotriva deteriorarii venelor fragile.
Vitella Vein ofera protectie impotriva deteriorarii venelor fragile("in panza de paianjen") si reface aspectul de picioare frumoase. Contine vitamina K si extracte active din plante.

Imbunatateste aspectul pielii la nivelul picioarelor prin refacerea venelor deterioarate existente si prin protectia deteriorarii de noi vene.
Vitamina K ajuta la inchiderea fisurilor venelor si opreste sangerarea din venele dilatate.
Extractul de Centella asiatica favorizeaza arderea locala a grasimilor si actioneaza impotriva imbatranirii pielii prin stimularea sintezei de acid hialuronic responsabil de catifelarea pielii. Alte extracte active din plante continute in Ortholon Vein scad iritatia tegumentelor , cresc flexibilitatea peretilor vaselor mici si imbunatatesc microcirculatia.

Mod de administrare:
Utilizați de 2-3 ori pe zi timp de 6-8 săptămâni . Pentru un efect optim aplicați gelul pe pielea caldă si umedă, când porii sunt deschiși (după baie sau duș). Gelul se absoarbe rapid fără să lase urme pe piele.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte