Solgar Ulei de ficat de cod x 100 de...

Solgar Ulei de ficat de cod x 100 de capsule moi

033984009400
Ultimele produse in stoc
55,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Sursa naturala de vitaminele A si D.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Vitamina A contribuie la metabolismul normal al fierului, la mentinerea sanatatii pielii si a vederii, la functionarea normala a sistemului imunitar, la procesul de diferentiere celulara. Vitamina D contribuie la absorbtia/ utilizarea normala a calciului si fosforului, la mentinerea sanatatii oaselor, muschilor si dintilor.

O sursă excelentă de ulei din ficat de cod, îmbogățită cu vitaminele A și D și acizii grași EPA și DHA pentru acoperire maximă. Față de suplimentele alimentare obișnuite pe bază de ulei din ficat de cod, Complexul Concentrat Solgar cu Ulei din Ficat de Cod asigură o concentrație ridicată a acizilor grași Omega 3, cât și vitaminele A și D. Această concentrație depășește conținutul regulat de EPA, DHA, vitamina A sau D, un produs obișnuit asigurând 1000 mg ulei de pește. 

Administrare: 1 capsula moale pe zi preferabil in timpul mesei. Numai pentru adulti.

Nu contine zaharuri, sare, amidon, grau, gluten sau lactoza iar formula nu utilizeaza arome sau coloranti artificiali.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte