Femibion 2 Sarcină și Alăptare 28...

Femibion 2 Sarcină și Alăptare 28 comprimate si 28 capsule

4054839760730
In stoc
98,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Supliment alimentar necesar din al doilea trimestru de sarcină și pâna la sfârșitul perioadei de alaptare

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Proprietati:
Noua formulă Femibion  2 Sarcină și Alăptare are aceleași indicații dar mai multe beneficii pentru tine și bebelușul tău! Se administrează din săptămâna 13 de sarcină și până la finalul alăptării, ca supliment ce însoțește o dietă variată și echilibrată.
Începând cu săptămâna 13, bebelușul tău intră într-o etapă de creștere remarcabilă. Din acest moment, îți recomandăm să utilizezi Femibion® 2 -
Sarcină și Alăptare. Acest supliment alimentar îți furnizează folații și DHA necesare în trimestrele 2 și 3 de sarcină și în alăptare.
Acidul folic contribuie la creșterea țesutului matern în timpul sarcinii (de exemplu, placenta). Placenta furnizează bebelușului toate substanțele nutritive.
De aceea este recomandată asigurarea unui aport de folat adecvat pe tot parcursul sarcinii.
Folații din Femibion® 2 - Sarcină și Alăptare sunt acidul folic și Metafolin®. Metafolin® este o formă de folat direct utilizabil pe care organismul nu trebuie să îl mai convertească în forma sa biologic activă.
Aportul matern de DHA (un acid gras Omega-3) contribuie la menținerea funcției normale a creierului și la menținerea vederii normale.
În plus față de folați și DHA, Femibion® 2 - Sarcină și Alăptare conține zece vitamine, inclusiv vitamina D, precum și iod, fier, seleniu, magneziu, zinc și luteină.
Magneziul contribuie la metabolismul energetic normal și la reducerea oboselii și extenuării.
Femibion 2 - Sarcină și Alăptare include acizii grași de tip Omega-3 (DHA) și luteină într-o capsulă suplimentară.
Luteina dă culoarea caracteristică a capsulei.
Poți alege să alăptezi bebelușul. Alăptarea la sân te ajută să stabilești o legătură puternică cu bebelușul tău, oferindu-i acestuia toate substanțele nutritive esențiale.
Atunci când alăptezi cerințele de aport alimentar sunt mai mari pentru anumite substanțe nutritive. De exemplu, se recomandă o atenție deosebită la aportul de acizi grași de tip Omega-3 (DHA), care contribuie la menținerea funcției normale a creierului si la menținerea vederii normale. Prin urmare, în afara aportului zilnic recomandat de 250 mg de acizi grași de tip Omega-3 (DHA) pentru adulți, se recomandă o doză suplimentară de 200 mg de DHA (care reprezintă 80% din Valoarea Nutrițională de Referință - VNR).

Indicatii:
Supliment alimentar necesar din al doilea trimestru de sarcină și pâna la sfârșitul perioadei de alaptare.
Conține acid folic, Metafolin, Luteină, Vitamine, Magneziu, Fier, Zinc, Iod, Seleniu și DHA (Acid docosahexaenoic).

Ingrediente (comprimat):
agent de îngroșare: celuloză microcristalină; oxid de magneziu; L-ascorbat de calciu (Vitamina C); bisglicinat de fier; agent de glazurare: hidroxipropilmetilceluloză; colorant: carbonat de calciu; maltodextrină; nicotinamidă; agent de îngroșare: carboximetilceluloză de sodiu reticulată; acid: acid citric; agenți de glazurare: alcool polivinilic; polietilenglicol; hidroxipropilceluloză; talc; oxid de zinc; acetat de DL-α-tocoferil (Vitamina E); D-pantotenat de calciu; agenți antiaglomeranți: săruri de magneziu ale acizilor grași; acizi grași și fosfat dicalcic; zaharoză; amidon modificat; clorhidrat de piridoxină (Vitamina B6); mononitrat de tiamină (Vitamina B1); amidon; riboflavină (Vitamina B2); L-metilfolat de calciu (Metafolin®); acid folic; iodură de potasiu; selenat de sodiu; D-biotină; colecalciferol (Vitamina D3); cianocobalamină (Vitamina B12).

Ingrediente (capsulă):
ulei de pește concentrat bogat în DHA; gelatină din pește; agent de întărire: glicerol; ulei din semințe de Șofrănel; agent de îngroșare: mono- și digliceride ale acizilor grași; acetat de DL-α-tocoferil (Vitamina E); luteină; antioxidant: extract bogat în tocoferol emulsifiant: lecitină."

Mod de administrare:
Un comprimat şi o capsulă pe zi, cu o cantitate suficientă de apă.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte