Baby Wind Partaitor pt Sugari

Usor de utilizat, rapid si sigur pentru copii cu burtica balonata

 

Mai multe detalii

Adauga la lista dorintelor

 • Dispozitivul Baby Wind a fost creat ca urmare a necesitatii copiilor si partilor. Este o solutie simpla in cazul acumularii de gaze intestinale, precum si in caz de constipatie.
  Este confectionat dintr-un material medical special, moale si are o forma ergonomica inovatoare, prevazută cu limitator pentru protectie. Aceste caracteristici fac ca utilizarea zilnica sa fie simpla pentru parinti si sigura pentru sugari. Comparativ cu alte dispozitive, datorită formei speciale si a transparentei, acesta poate fi curătat mult mai usor.
  Utilizare:
  Pentru o utilizare mai usoara, aplicati ulei pentru copii pe capatul mai ingust al dispozitivului. Culcati copilul pe spate si ridicati-i picioarele catre fata, apoi introduceti cu grija capatul ingust al tubului in anus, ca si cum ati folosi un termometru. Inserati in anus doar partea mai scurta si mai ingusta a tubului. După eliminarea gazelor, usurarea este resimtita imediat. După fiecare utilizare dispozitivul trebuie să fie bine curatat.
  Atentie
  Acest dispozitiv poate fi folosit de la nastere. In cazul in care eliberarea nu este imediata, repetati procesul. Nu-l folositi de mai mult de patru ori pe zi. Nu lasati niciodata dispozitivul in anus, mai mult de zece minute. Utilizarea normala nu dureaza mai mult de 5 minute. Nu lasati niciodata copilul nesupravegheat in timpul procedurii.
  Curatare
  Curatati dispozitivul cu sapun lichid sau cu un lichid antibacterian pentru maini si apa calda de la robinet sau daca este necesar, dezinfectati tinandu-l in apa clocotita timp de 1-2 minute. Curatati temeinic dispozitivul dupa fiecare utilizare.

15 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Baby Wind Partaitor pt Sugari

Baby Wind Partaitor pt Sugari

Usor de utilizat, rapid si sigur pentru copii cu burtica balonata