Baby Wind Partaitor pt Sugari
Baby Wind Partaitor pt Sugari
Baby Wind Partaitor pt Sugari
Baby Wind Partaitor pt Sugari

Baby Wind Partaitor pt Sugari

5996688000072
In stoc
26,50 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Usor de utilizat, rapid si sigur pentru copii cu burtica balonata

 

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Dispozitivul Baby Wind a fost creat ca urmare a necesitatii copiilor si partilor. Este o solutie simpla in cazul acumularii de gaze intestinale, precum si in caz de constipatie.
Este confectionat dintr-un material medical special, moale si are o forma ergonomica inovatoare, prevazută cu limitator pentru protectie. Aceste caracteristici fac ca utilizarea zilnica sa fie simpla pentru parinti si sigura pentru sugari. Comparativ cu alte dispozitive, datorită formei speciale si a transparentei, acesta poate fi curătat mult mai usor.
Utilizare:
Pentru o utilizare mai usoara, aplicati ulei pentru copii pe capatul mai ingust al dispozitivului. Culcati copilul pe spate si ridicati-i picioarele catre fata, apoi introduceti cu grija capatul ingust al tubului in anus, ca si cum ati folosi un termometru. Inserati in anus doar partea mai scurta si mai ingusta a tubului. După eliminarea gazelor, usurarea este resimtita imediat. După fiecare utilizare dispozitivul trebuie să fie bine curatat.
Atentie
Acest dispozitiv poate fi folosit de la nastere. In cazul in care eliberarea nu este imediata, repetati procesul. Nu-l folositi de mai mult de patru ori pe zi. Nu lasati niciodata dispozitivul in anus, mai mult de zece minute. Utilizarea normala nu dureaza mai mult de 5 minute. Nu lasati niciodata copilul nesupravegheat in timpul procedurii.
Curatare
Curatati dispozitivul cu sapun lichid sau cu un lichid antibacterian pentru maini si apa calda de la robinet sau daca este necesar, dezinfectati tinandu-l in apa clocotita timp de 1-2 minute. Curatati temeinic dispozitivul dupa fiecare utilizare.
Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte