Vichy Normaderm Crema Antirid pentru ten cu probleme 50ml Mărește

Vichy Normaderm Crema Antirid pentru ten cu probleme 50ml

X09747

Aceasta crema se adreseaza femeilor care se confruntă cu un ten cu imperfecţiuni şi, în același timp, apariția primelor riduri.

More details

Produsele conțin TVA.
Pentru comenzi mai mari de 250 RON livrarea este gratuită!
Comandă telefonic:
0746 156 833 / 0332 102 582

74,00 lei (inclusiv TVA)

Informații

Primul produs de îngrijire anti-imperfecţiuni şi antirid, chiar şi pentru tenul sensibil.

Normaderm cremă anti-rid pentru tenul cu probleme tratează imperfecţiunile cutanate şi ridurile dintr-un singur gest

În jurul vârstei de 30 de ani, tenul gras şi/sau cu imperfecţiuni poate să întâmpine o problemă dublă. Imperfecţiunile, luciul, roşeaţa şi porii dilataţi sunt încă prezenţi şi, în plus, se instalează primele riduri. Astfel, este necesară utilizarea unei creme specifice pentru tratarea imperfecţiunilor dar şi a ridurilor.
Descoperiţi puterea LHA şi a elementelor active de peeling dermatologic, în combinație cu vitamina C cu efect antird, pentru o dublă eficacitate. Imperfecţiunile sunt atenuate, ridurile sunt întinse. Tenul dumneavoastră este vizibil mai sănătos.

Cu apă termalăVichy, non-comedogenică şi FĂRĂ PARABENI, formula sa hipoalergenică este potrivită chiar şi pielii sensibile. 

Texturile cremelor cu efect antirid sunt adesea prea onctuoase, prea dense pentru tenul mixt cu tendinţă grasă. De aceea,Vichy a creat o textură proaspătă, non-grasă și non-lipicioasă, pentru a hidrata şi a transforma tenul cu imperfecțiuni zi după zi.

Prezentare 50 ml

30 alte produse în aceeași categorie: