Profertil Female, 56 buc (28 capsule...

Profertil Female, 56 buc (28 capsule moi + 28 comprimate)

9120017071297
In stoc
250,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Pentru regimul dietetic al femeilor cu sindromul ovarelor polichistice si care doresc sa ramana insarcinate.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

PROfertil Female completeaza dieta de zi cu zi a femeilor care doresc sa conceapa un copil. Nutrientii speciali din continut sunt recomandati atat in etapa premergatoare conceperii pana la primul trimestru de sarcina.

Contine: Acid Folic, Selenium, Vitamina E, Extract din Plante si Acid Gras Omega 3.

PROfertil pentru femei este un preparat conceput pentru a acoperi nevoile nutritionale speciale ale femeilor inainte si la inceputul sarcinii in combinatie cu substante selectionate in urma cercetarilor stiintifice. Pe langa faptul ca PROfertil Female pregateste organizmul pentru sarcina intr-un mod optim acesta ofera si aportul necesar de nutrienti in primele luni ale sarcinei.

Balanta hormonala feminina reprezinta un sistem extrem de complex si poate fi afectata de un numar foarte mare de factori. Pe langa aspectele fiziologice si psihologice efectele negative sunt cauzate de factori externi precum stresul, zgomotul, drogurile sociale (nicotina, alcool, etc.), poluare, factori socio-economici care sunt dificil de estimat.

De acea se recomanda o cura cu nutrienti care sa fie stocati in organizmul viitoarelor mame. Daca o femeie se pregateste pentru sarcina prin luarea de elemente nutritive specifice, ea poate asigura aprovizionarea optima a corpului sau precum si sustine sanatatea copilului in acelasi timp.

In acest caz, Acidul Folic si Omega 3 nu trebuie sa lipseasca chiar inainte de momentul sarcinii ideal din momentul in care decizia de a concepe un copil a fost luata totul in cantitati suficiente pentru corp precum si pentru copil. Daca aceasta conditie a fost indeplinita exista toate premisele pentru o sarcina sanatoasa.

Doza Recomandata: zilnic cate o capsula moale si o tableta luate cu lichid in timpul sau dupa o masa. In mod ideal capsula va fi luata impreuna cu tableta.

Durata Utilizarii: PROfertil Female se recomanda a fi luat in perioada in care se incearca conceperea copiluilui pana in a treia luna de sarcina.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte