Dacia Plant - Renostim x 200 ml

Dacia Plant Renostim x 200 ml

6421930310122
In stoc
28,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

RENOSTIM este un produs natural recomandat pentru funcţionarea normală a aparatului urinar.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

FORMULĂ CONCENTRATĂ DIN TINCTURI NATURALE

RENOSTIM
Rinichi sănătoși

Soluţie hidroalcoolică
Supliment alimentar

RENOSTIM este un produs natural recomandat pentru funcţionarea normală a aparatului urinar.

DESPRE RINICHI:
Rinichii sunt organe pereche de forma unor boabe de fasole, situaţi de o parte şi de alta a coloanei vertebrale, la nivelul primelor vertebre lombare. În organism, rinichii îndeplinesc trei funcţii importante: filtrarea sângelui şi producerea urinei, reglarea concentraţiei de minerale, electroliţi (sodiu, calciu, potasiu) şi a cantităţii de lichid din corp precum şi reglarea tensiunii arteriale, aceasta din urmă fiind realizată prin producerea de hormoni (renină). Cele mai frecvente afecţiuni localizate la nivelul tractului urinar sunt infecţiile şi litiaza urinară. Infecţiile urinare se datorează contaminării cu microorganisme patogene, cel mai des întâlnite fiind infecţiile cauzate de bacterii gram negative (Escherichia coli, Proteus, Klebsiella). Litiaza urinară constă în formarea de calculi pe tractul urinar ce  provin din substanţele chimice prezente în urină (săruri minerale, oxalaţi şi acid uric). Crizele de litiază urinară se datorează deplasării calculilor pe tractul urinar şi se manifestă prin dureri violente.

Contribuie la

Contribuie la funcţionarea normală a aparatului urinar, prin:
- eliminarea lichidelor reţinute în exces în corp
- detoxifierea tractului urinar
- eliminarea riscului de formare a calculilor renali.

Contraindicatii

Din cauza conţinutului de alcool nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică, sarcină şi alăptare. Alergie la oricare dintre componentele produsului, tratamente care nu permit consumul de alcool.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte