Sun Wave Urisan GR 30 comprimate...

Sun Wave Urisan GR 30 comprimate gastrorezistente

6425746002158
In stoc
88,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Supliment alimentar cu extract de afine si manoza ce sustine buna fuctionare a tractului urinar.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

URISAN GR contine extract din fructe de Afin-american (Vaccinium macrocarpon), cu minimum 20% proantocianidine de tip A (60 mg/capsula), care contribuie la mentinerea sanatatii tractului urinar.

D-manoza este un monozaharid care se absoarbe de 8 ori mai lent decat glucoza si se metabolizeaza foarte putin la nivelul organismului (nu este convertit in glicogen si nici depozitat la nivel hepatic). D-manoza nu modifica valorile glicemiei serice si nu influenteaza valorile glicemiei. 90% din cantitatea administrata oral este excretata urinar nemodificata. La nivelul vezicii urinare D-manoza are actiune sinergica cu extractul de Afin-american, ajutand la mentinerea sanatatii cailor urinare.

Forma de prezentare speciala (comprimate gastrorezistente cu invelis enteric) asigura protejarea ingredientelor active de sucul gastric prin eliberarea acestora la nivelul intestinului subtire si astfel ii confera produsului o eficienta sporita.

Recomandari:

  • Mentinerea sanatatii tractului urinar
  • Elimina disconfortul la urinare

Mod de utilizare: oral 1-2 comprimate filmate pe zi. Comprimatele se inghit intregi, cu un pahar cu apa

Ingrediente: D-manoza; extract din fructe de Afin-american (Vaccinium macrocarpon); agent de incarcare: celuloza microcristalina; agent de glazurare: gelatina, sorbitol 70%, apa purificata, instacoat Aqua white(hidroxipropilmetilceluloza, dioxid de titan, polietilenglicol, talc), glicerina, dioxid de titan, Ponceau 4R, galben Sunset, Albastru briliant; pelicula de acoperire enterica: Eudragit L 30D 55, talc, polietilenglicol; agenti antiaglomeranti: polivinilpolipirolidona, stearat de magneziu si dioxid de siliciu coloidal; agent de ingrosare: polivinilpirolidona.

Atentionari:

  • Supliment alimentar, nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos
  • A nu se depasi doza recomandata
  • A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici
Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte