Walmark Urinal Akut x 10 comprimate

Walmark Urinal Akut x 10 comprimate

8596024006361
In stoc
39,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Ajută la menținerea sănătății vezicii urinare și a tractului urinar inferior

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Urinal Akut cu formulă îmbunătățită conține trei componente active: CystiCran, o formă concentrată de extract din merișor (Vaccinium macrocarpon) cunoscut și sub denumirea de afin american, extract de Solidago virgaurea (Splinuță) și Vitamina D.

Fructele de merișor sunt o sursă bogată de bioflavonoide, compuși fenolici și alte substanțe naturale. Cantitatea de extract aferentă unei singure tablete corespunde unei cantități minime de 423 000 mg de fructe de merișor. Doza zilnică de Urinal Akut oferă un aport garantat de proantocianidoli. Tehnologia unică de procesare a merişorului sub forma extractului CystiCran asigură conţinutul şi calitatea substanţei active.

Solidago virgaurea contribuie la funcționarea normală a vezicii urinare și a tractului urinar inferior. Vitamina D susține funcționarea optimă a sistemului imunitar.

Urinal Akut nu este un înlocuitor al tratamentului cu antibiotice. În situaţia infecţiilor acute, tratate cu antibiotice, Urinal Akut poate fi folosit în paralel cu acestea.

Compozitie si actiune:

Fructele de merișor sunt o sursă bogată de bioflavonoide, compuși fenolici și alte substanțe naturale. Urinal Akut conține componenta activă CystiCran, o formă concentrată de extract din merișor (Vaccinium macrocarpon). CystiCran este fabricat printr-o formă unică de procesare a substanței active, ce asigură un conținut ridicat de proantocianidine. Pentru obţinerea produsului Urinal Akut se utilizează soiuri de merişor cultivate în America de Nord, atent selecţionate pentru concentraţia ridicată de PAC.

Cantitatea de extract aferentă unei singure tablete corespunde unei cantități minime de 423 000 mg de fructe de merișor.

Solidago virgaurea (Splinuța) provine din Europa. Această plantă este folosită (printre altele) pentru a menține sănătatea vezicii urinare și a tractului urinar inferior. Aceasta contribuie la menținerea în limite normale a procesului de eliminare a urinei (diureza).

Vitamina D este o vitamină liposolubilă, având un rol foarte important pentru organism. De exemplu, vitamina D susține funcționarea optimă a sistemului imunitar. Mai mult, contribuie la absorbția normală a calciului și a fosforului, având un efect benefic asupra oaselor și dinților. Vitamina D sprijină și funcționarea normală a mușchilor.

Mod de administrare:

1 tabletă pe zi, luată cu o cantitate suficientă de lichid.

 

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte