Maraton Forte x 20 capsule

Maraton Forte x 20 capsule

6421971000099
In stoc
230,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Erectii de mai lunga durata si mult mai ferme. Senzatie de tinerete si vigoare. Atractie sexuala marita. Placere sexuala superioara.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Indicatii:
Efectul acestui supliment nutritiv se va simti de la prima administrare, de aceea nu este necesara folosirea curativa, insa cu administrari repetate se pot obtine efecte net superioare in timp.
Acest produs 100% natural, se bazeaza pe combinarea stiintifica ale celor mai pretioase plante medicinale asiatice si sud-americane cunoscute pentru capacitatea lor de crestere a performantelor sexuale masculine. Eficacitatea deosebita si efectul imediat al acestui produs consta in folosirea unor superconcentrate din aceste plante care au fost obtinute cu tehnologii de extractie de ultima generatie.

Contraindicatii:
Produsul este contraindicat persoanelor cu afectiuni cardiace grave si in general cand efortul fizic este contraindicat.

Compozitie: O capsula contine extracte de:

  • Muira Puama-extract uscat(Ptychopetalum olacoides) 40mg;
  • L-Arginina alfa cetoglutarat 140 mg;
  • Ginseng Asiatic-extract uscat(Panax Ginseng) 40mg;
  • Ginseng Siberian-extract uscat(Eleuterococcus senticosus) 40mg;
  • Guarana-extract uscat(Paullinia cupana-Kunth) 20mg;
  • Tribulus-extract uscat(Tribulus terrestris) 40mg;
  • Epimedium-extract uscat(Epimedium brevicorum Maxim) 48mg;
  • Polygonum multiflorum 32mg.


Mod de administrare:
Se recomanda consumul ocazional de 1-2 capsule/zi, intr-o singura doza cu mult lichid (apa minerala, suc de fructe), inainte cu aproximativ 2 ore de actul sexual; se poate folosi si curativ consumand 1 capsula zilnic.
Doza se poate dubla dar nu se recomanda depasirea cantitatii de 4 capsule/24 ore, aceasta neavand efect suplimentar. Pentru obtinerea efectului maxim se recomanda consumul capsulelor pe stomacul gol cu un pahar de suc proaspat de grapefruit.

 

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte