Natural Potent  6 fiole x 10 ml

Natural Potent 6 fiole x 10 ml

6934514700160
In stoc
120,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Aproape zece mii de persoane care au testat solutia au confirmat efectul ei minunat impotriva oboselii si revigorarea rapida a impulsului sexual !

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Prezentare: 6 fiole de 10ml / cutie

Indicatii:
Se foloseste in ameliorarea starilor de oboseala, slabiciune, tiuit in urechi, insomnii, incaruntire prematura, impotenta sexuala. Este un produs ideal si efectiv special pentru imbunatatirea functiei sexuale si starii generale. Aproape zece mii de persoane care au testat solutia au confirmat efectul ei minunat impotriva oboselii si revigorarea rapida a impulsului sexual. Este considerata de toti cei care au folosit-o cel mai bun produs in acest sens.
Compozitie: Solutia este facuta din ierburi salbatice proaspete dupa un proces stiintific de tratare, pregatire, rafinare si extragere. Reteta produsului a fost folosita initial la curtea imperiala a Chinei si are functia de a intari spiritual, tonificand trupul si revigorand rapid impulsul sexual. Efectul a fost dovedit de institutiile de cercetare autorizate chinezesti.
Mod de administrare: Se bea o fiola de 10 ml cu 45-60 de minute inaintea raportului sexual.
Se recomanda o fiola/zi pentru intretinerea sanatatii iar pentru tratament o cura de 16 zile.
ATENTIE!
A se pastra la loc uscat si racoros si nu la indemana copiilor.
Prudenta la persoane cu hipertensiune si boli de inima.
Administrarea produsului concomitent cu bauturile alcoolice nu este indicate.
Nu se recomanda adolescentilor.
Deoarece in urma administrarii acestui produs durata contactului sexual se prelungeste, repetandu-se de mai multe ori, se recomanda un consum mai mare de proteine si hidrocarbonati.
Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte