ProHerb x 60 cps

ProHerb x 60 cps

6424842001010
In stoc
145,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Formula speciala conceputa pentru barbatii care doresc o viata sexuala mai activa

 

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Formula speciala ProHerb conceputa pentru barbatii care doresc o viata sexuala mai activa, are urmatoarele beneficii:

  • Creste puterea de rezistenta si intensitatea orgasmelor
  • Stimuleaza dorinta si performanta sexuala
  • Contribuie la marirea naturala a penisului
  • Are ca efect erectii mult mai puternice si de durate mai lungi
  • Intarzie ejacularea


Formula ProHerb pentru barbati este un supliment nutritiv realizat din ingredienti naturali de origine vegetala, continand mai toate plantele recunoscute pentru efectul lor de stimulente sexuale. Folosind formula noastra o sa obtii satisfactie si dorinta sexuala superioara, o sa sesizezi o crestere in perfomanta penisului, si o crestere de energie si de placere in timpul actului sexual.
Formula unica:
ProHerb are o formula unica cu o varietate de plante cunoscute pentru efectul lor de a inbunatatii performantele sexuale in mod sigur si eficient. Aceasta formula este cea mai bine vanduta pe piata din Statele Unite datorita combinatiei testate stintific.

Ingredienti ProHerb
Acest produs contine un numar mare de afrodisiace naturale care sunt cunoscute de multa vreme pentru efectul lor de a creste dorinta si performanta sexuala:
- Vitamina B3 ( Niacina) - Are rolul de a dilata capilarele facilitand circulatia mai abundeta a sangelui spre periferii. Niacina este componentul vital al coenzimelor care furnizeaza energie celulelor corpului uman. Aceasta vitamina importanta este necesara si pentru sinteza hormonilor care raspund de excitarea sexuala.
- Hawthorn (Crataegus pinnatifida) (fruct) - Hawthorn este bogat in bioflavonoide, care au efect de relaxare si de dilatare a vaselor sanguine, si este liderul remediilor pentru hipertensiune.
- Horny Goat (Epimedium sagittatum) (planta intreaga) - Este un afrodisiac recunoscut pentru cresterea libidoului atat la barbati cat si la femei, si pentru imbunatatirea functiilor erectile la barbati. Cunoscut si ca Epimedium, planta a fost mentionata deja in carti medicinale chinezesti antice. Cercetarile efectuate au demonstrat ca aceasta planta mareste substantial cantitatea de sperma ejaculata si densitatea ei.
- Catuaba ( Erythroxylum catuaba) (coaja) - Originar din Brazilia, Catuaba a fost folosit de a lungul istoriei medicinei naturiste drept un afrodisiac, actionand asupra sistemului nervos, fiind folosit cu succes impotriva impotentei sexuale, a nevrozitatii si a oboselii.
- Saw Palmetto (Serenoa repens) (fruct) -. Este utilizat si pentru cresterea dorintei sexuale si pentru efectul stimulator in formarea tesuturilor organelor.
- Muira Puama (Ptychopetalum olacoides) (radacina) - Este folosita de foarte mult timp ca afrodisiac puternic si stimulator nervos din medicina populara din America de Sud.
- Ginkgo (Ginkgo biloba) (frunza) - Supranumit arborele tineretii vesnice, este folosita de peste 5000 de ani in medicina naturista chineza. La barbati mareste fluxul arterial catre tesuturile erectile fara a schimba presiunea stimuland functiile sexuale si puterea erectiei.
- Ginseng Chinezesc (as Panax Ginseng) (radacina) � Ginsengul combate pe toate planurile lipsa de vitalitate si da un plus de energie. imbunatateste functia glandelor endocrine si sexuale. Utilizata pentru a combate impotenta fara cauza medicala si ejacularea prematura prin normalizarea presiunii sanguine.
- Damiana - Damiana, un afrodisiac foarte respectat inca din vremurile antice, a devenit in zilele noastre cel mai popular stimulent sexual in Mexic, atat pentru barbati cat si pentru femei.
- Tribulus - Extractul de Tribulus Terrestris, originar din Europa de Est (Bulgaria), actioneaza direct asupra glandelor responsabile de secretia de testosteron si asupra metabolismului acestui hormon.
- Piper - Piperul stimuleaza circulatia sanguina, find un tonifiant pentru inima, pentru vasele capilare si pentru celulele nervoase.

Efecte secundare?
Formula ProHerb este un supliment nutritiv din ingredienti naturali si nu a fost raportat nici un efect secundar ca urmare a folosirii acestuia. Daca aveti nelamuriri, sau probleme medicale, cereti sfatul sau consultati medicul de familie.

Administrare
Doza recomandata este doua capsule de ProHerb pe zi, luate cu apa, dupa masa, preferabil la acelasi ora. Mentinerea acestei doze este cheia succesului pentru obtinerea rezultatelor dorite. Un flacon contine 60 de tablete, aceasta cantitate fiind de ajuns pentru o luna.

Precautii:
Cititi cu atentie urmatoarele recomandari ale producatorului: "Nu utilizati acest produs in cazul in care suferiti de una din urmatoarele probleme de sanatate: hipertensiune arteriala, boli cardiace, afectiuni tiroidiene, glaucom, diabet, dificultati de urinare din cauza hiperplaziei prostatei, sau daca va aflati sub medicatie cu inhibitori ai monoamino oxidazei (IMAO - medicamente antidepresive), pentru probleme psihice si emotionale sau in medicamente antiparkinsoniene, sau daca ati terminat medicatia cu IMAO de mai putin de doua saptamani. Daca nu sunteti sigur ca medicatia dvs. a continut IMAO consultati medicul inainte sa utilizati acest produs."

Producator:
Vitalabs, SUA

Prezentare:
Flacon 60 de capsule

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte