Baby Drink pulbere instant, 12 plicuri

X00909

Pharco Pharmaceuticals Inc Egipt

Supliment alimentar, plicuri cu pulbere instant benefică pentru sănătatea tractului digestiv, recomandată sugarilor şi copiilor!

Mai multe detalii

16,00 lei

Adauga la lista dorintelor

 • BABY DRINK este un supliment alimentar pentru sugari şi copii ce conţine 4 extracte vegetale (Muşeţel, Lemn-dulce, Cimbru-de-cultură, Anason) şi ulei esențial de Mentă. Se prezintă sub formă de pulbere micronizată, îndulcită cu glucoză şi zahăr, din care se prepară o băutură instant benefică pentru sănătatea tractului digestiv.

  • Muşeţelul are proprietăţi antispastice la nivel intestinal, fiind un binecunoscut anticolicativ, și are efect sudoripar, favorizând transpirația și astfel reglarea temperaturii corpului.
  • Lemnul-dulce are proprietăţi antiinflamatorii, gastroprotectoare, cicatrizante, uşor diuretice şi laxative, fiind şi un agent natural de îndulcire ce împiedică fermentaţia intestinală și astfel este benefic pentru sănătatea tractului digestiv. Prin efectul său expectorant, ajută la fluidifierea secreţiilor traheo-bronşice, fiind benefic pentru sănătatea arborelui respirator.
  • Cimbrul-de-cultură potenţează efectele benefice ale celorlalte componente din BABY DRINK asupra sănătății tractului digestiv.
  • Menta are efect calmant, antispastic, anticolicativ precum și detoxifiant asupra organismului prin diureza şi transpiraţia pe care le produce.
  • Anasonul  are, de asemenea, efecte antispastice, carminative (poate ajuta la eliminarea gazelor intestinale) şi expectorante.

  Componentele din BABY DRINK nu au reziduuri de pesticide, nu conţin coloranţi artificiali, aromatizanţi sau conservanţi. BABY DRINK este un preparat sigur pentru administrarea la copii şi sugari şi are un gust agreabil.

  Mod de administrare: Se folosesc 2-4 plicuri pe zi, intre mese. Continutul unui plic se dizolva in 50 ml apa in prealabil fiarta si racita (aproximativ un sfert dintr-un pahar de apa). Se amesteca pana se obtine o solutie clara. Nu necesita fierbere sau indulcire.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Baby Drink pulbere instant, 12 plicuri

Baby Drink pulbere instant, 12 plicuri

Supliment alimentar, plicuri cu pulbere instant benefică pentru sănătatea tractului digestiv, recomandată sugarilor şi copiilor!