Aparat Salin

X07855

Tehno Bionic SRL

Prin utilizarea purificatorul Salin S2 se asigură diminuarea edemului inflamator la nivelul întregului aparat respirator, ceea ce permite reducerea treptată a medicaţiei specifice datorită unei eficienţe mai mari a tratamentelor medicale tradiţionale.

Mai multe detalii

195,00 lei

Adauga la lista dorintelor

 • Prin utilizarea purificatorul Salin S2 se asigură diminuarea edemului inflamator la nivelul întregului aparat respirator, ceea ce permite reducerea treptată a medicaţiei specifice datorită unei eficienţe mai mari a tratamentelor medicale tradiţionale.

  Funcţionarea mai bună a aparatului respirator, care este fundamentală în asigurarea unei stări bune de sănătate, permite rezolvarea unui mare număr de probleme respiratorii şi asigură pentru toţi utilizatorii o rezistenţă generală mai mare la diverse afecţiuni respiratorii.

  Purificatorul Salin S2 este compus din aparatul propriu-zis cu filtru de sare inclus şi adaptorul de alimentare.În prima perioada de utilizare (cel puţin o lună) se recomandă folosirea intensivă a dispozitivului, îndeosebi noaptea. Pentru obţinerea unui efect mai intens, se recomandă utilizarea purificatorului timp de minim 8-10 ore pe zi. Pentru păstrarea eficienţei purificării aerului, se recomandă utilizarea Salin S2 în camere de maxim 30-40 m³.

  Căutaţi soluţii pentru a creşte perioada de utilizare a dispozitivului în spaţiul în care vă aflaţi (acasă, la scoală sau la birou). Pentru creşterea expunerii aerului, este indicat ca Salin S2 să funcţioneze 1-2 ore înainte de intrarea dumneavoastră în respectiv spaţiul.

  Este ideală poziţionarea purificatorului Salin S2 la distanţa de 0,5-1,2 m de utilizator, mai ales în camere cu volum mai mare decât cel menţionat. Se recomandă aşezarea purificatorului la nivelul unei mese (înălţime cuprinsă între 0,4 m şi 0,8 m).

  Nu se recomandă utilizarea purificatorului Salin S2 în spaţii cu umiditate excesivă (abur), în spatii cu mult praf sau în spaţii cu aerosoli uleioşi (bucătării), pentru că se reduce durata de utilizare a blocului filtrant.

  Majoritatea celor care își doresc un aparat Salin s-au întrebat, măcar o dată, care dintre cele două modele (Salin plus sau Salin S2) li se potrivește. Soluția cea mai bună pentru dumneavoastra o aveti, dacă încearcați să răspundeti singuri, în principal, la doar 4 întrebări.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Aparat Salin

Aparat Salin

Prin utilizarea purificatorul Salin S2 se asigură diminuarea edemului inflamator la nivelul întregului aparat respirator, ceea ce permite reducerea treptată a medicaţiei specifice datorită unei eficienţe mai mari a tratamentelor medicale tradiţionale.