Herbagetica Vitamina C organica 60 capsule + 10 capsule CADOU

Imunostimulent, antigripal, favorizeaza asimilarea fierului, antialergic

Mai multe detalii

30,00 lei

Adauga la lista dorintelor

 • Contribuie la:

  • functionarea normala a sistemului imunitar;
  • protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ; 
  • reducerea oboselii si extenuarii;
  • absorbtia fierului;
  • formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a pielii, a vaselor de sange, a sistemului osos si a ligamentelor.

  Indicaţii (în baza studiilor științifice recunoscute internațional):
  Extractul pulbere este, la ora actuală, cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale. Este pulberea fină, obţinută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase) prin proces de atomizare. Această pulbere, un produs complet natural, nu mai conţine practic deloc apă, alcool sau celuloză şi este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul pulbere este de peste zece ori mai bogat în principii active şi mai puternic, din punct de vedere al proprietăţilor farmacodinamice, decât simpla pulbere din plantă.

  Această vitamină a fost identificată pentru prima data în lume de către fiziologul şi biochimistul de origine maghiară Albert Szent-Gyorgyi, descoperire pentru care savantul a primit premiul Nobel, în anul 1937. Cunoscută şi ca acid ascorbic, această substanţă este printre cele mai importante pentru viaţă, intervenind practic în toate procesele fiziologice importante din organismul uman.

  Diferența dintre Vitamina C Organică și alte forme de Vitamina C: 

  Cu toții ar trebui să cunoaștem diferența dintre vitamina C organică și vitamina C de sinteză, denumită și acid ascorbic. Deși multă lume crede că acidul ascorbic e doar o altă denumire a vitaminei C, de fapt vorbim de două lucruri total diferite.

  Vitamina C organică se găsește în natură, în plante și reprezintă un complex complet de elemente, cum ar fi: bioflavonoide, vitamina P, factorul K, factorul J, factorul P, tirozinaza, ascorbinogen și acid ascorbic.

  Vitamina C de sinteză sau acidul ascorbic nu se regăsește în natură, ea se produce doar în laborator. Acidul ascorbic reprezintă doar stratul exterior al complexului complet numit vitamina C.

  Organismul nostru poate beneficia de vitamina C, doar atunci când aceasta conține toate elementele. Deoarece vitamina C sintetică conține doar acidul ascorbic, organismul nostru trebuie să folosească celelalte elemente din rezerva proprie ori, acidul ascorbic va fi complet eliminat prin urină.

  Acidul ascorbic, varianta de sinteză a vitaminei C este foarte eficient în lupta împotriva bacteriilor din stomac, paraziților și ciupercilor, însă, din păcate nu face diferența între bacteriile sănătoase și cele nesănătoase din organism.

  Acerola şi măceşele sunt fructele cu cel mai mare conţinut de Vitamina C, având de 40 de ori mai multă Vitamina C decât lămâia şi de 10 mai multă Vitamina C decât coacăzele negre.

  Ingrediente per capsula:
  Paducel fructe, pulbere 140 mg; Maces fructe, pulbere 140 mg; extract standardizat din fructe de Acerola cu 17% Vitamina C naturala 120 mg furnizand 20.4 mg Vitamina C; capsula de gelatina.

  Mod de administrare:
  Adulti: 1 capsula de 3 ori pe zi.
  Copii: 1 capsula de 2 ori pe zi

  Contraindicatii si precautii:
  Supradozarea poate produce diaree, eruptii cutanate.


30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Herbagetica Vitamina C organica 60 capsule + 10 capsule CADOU

Herbagetica Vitamina C organica 60 capsule + 10 capsule CADOU

Imunostimulent, antigripal, favorizeaza asimilarea fierului, antialergic